
به گزارش جام جم البرز، معصومه جودکی با اعلام این خبر اظهار داشت:طرح سلامت نوروزی هر ساله از نیمه دوم اسفند ماه آغاز و تا ۱۵ فروردین ماه ادامه دارد و نظارتهای بهداشتی بر کلیه مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی مثل قنادیها، رستورانها و ... با حفظ سلامت مردم در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز تشدید مییابد.
معاون بهداشت خاطر نشان کرد: در این مانور از کلیه قنادیهای سطح استان بازدید شد و طی این بازدیدها ۷۱ اخطار بحرانی ۳۹ اخطار غیربحرانی صادر شد.
وی ادامه داد: دو کارگاه قنادی پلمب و ۱۱۰۰ کیلوگرم مواد غذایی غیر بهداشتی معدوم شد.
معاون بهداشت خاطر نشان کرد: در این مانور طی بازدیدها ۶۷۹ مورد سنجش پارامترهای کیفی مواد غذایی و محیطی انجام شد.
ساسان محمودی، مدیرعامل و سید احمد محمدی، نائب رئیس شرکت مهندسی پارس دانش الکترونیک سها :
محمد متقیان نژاد، رئیس انجمن شیتوریو شوکوکای یونیون آسیا تاکید کرد:
راحله کریمی، مدیر و موسس مجموعه ورزشی ستاره سازان :
مریم سلیمی، مدیر آکادمی زیبایی مریم سلیمی: