
مشکلات در حوزه کاری ما، مانند تمام صنفها فراوان است. جوانان پس از فارغ التحصیلی، در رشتههای پزشکی، با چالشهای بسیاری روبهرو میشوند که آنها را مجبور به مهاجرت میکند. زمانی که پزشکان جوان، فارغ التحصیل میشوند، باید طرح خود را در بیمارستان دولتی با دستمزد خیلی اندک بگذرانند که فشار مضاعف برای پزشکها محسوب میگردد. بعد از پشت سر گذاشتن طرح، برای وارد شدن به بازار کار، در شهرهای بزرگ نیاز به جراحی و شناخته شدن است. نکته مهم دیگر این است که فعالیت آنان محدود به یک شهر میشود. پزشکان جوان اگر بخواهند شناخته شوند و بیمار جذب کنند، حتما باید در دو جا فعالیت نمایند، هم دولتی و هم خصوصی. در بیمارستانهای دولتی امکانات، بسیار محدود و قدیمی است و نیاز به تهیه لوازم جدید میباشد. بیمارستانهای دولتی به علت کمبود بودجه، از پزشک میخواهند که لوازم مورد استفاده خود را تامین نماید، این اقدام، به علت تورم و گرانی، برای پزشکان یک چالش محسوب میشود.
نظام پزشکی و بازرسان، باید نظارت کافی به بیمارستانها و کلینیکها داشته باشند. وقتی دستمزدها کم میشود، از تکنیسینها برای جراحی در بیمارستانها استفاده میشود. اگر حقوق پزشکان و کارکنان بیمارستانها را زیاد نمایند، به این مشکلات برخورد نمیکنیم. همچنین پزشکان سعی میکنند که در بیمارستانهای دولتی، کار و جراحی نکنند، چون تعداد جراحیها و ویزیتها زیاد است، احتمال چند درصد خطا وجود دارد به همین علت ترجیح میدهند در بیمارستانهای خصوصی فعالیت کنند.
رسانهها میتوانند واقعیتهایی که پزشکان و پرسنل بیمارستانها، با آنها مواجه هستند را به گوش مسئولین برسانند تا عدالت به خوبی رعایت شود.
ساسان محمودی، مدیرعامل و سید احمد محمدی، نائب رئیس شرکت مهندسی پارس دانش الکترونیک سها :
محمد متقیان نژاد، رئیس انجمن شیتوریو شوکوکای یونیون آسیا تاکید کرد:
راحله کریمی، مدیر و موسس مجموعه ورزشی ستاره سازان :
مریم سلیمی، مدیر آکادمی زیبایی مریم سلیمی: