
به گزارش جام جم البرز، مجتبی عبداللهی در این نشست که در سالن جلسات اتاق بازرگانی استان برگزار شد، با تأکید بر نقش مهم سرمایهگذاریهای مردمی در تحقق شعار سال افزود: در ارتباط با سرمایهگذاری، باید سرمایههای خرد مردم را بهصورت محلهمحور و با استفاده از ظرفیتهای هر محله به سمت تولید هدایت کنیم. این امر نیازمند طرح و برنامهریزی دقیق است.
وی افزود: باید از مجموعههای کوچک و بزرگ تولیدی در استان بهرهبرداری شود و سرمایهگذاریهای کلان نیز در مسیر ارتقای زیرساختهای استان بهکار گرفته شود. همچنین، باید سرمایهگذاریها را به سمت تولیدات کمآببر هدایت کنیم تا با کمترین مصرف منابع، بیشترین بازدهی حاصل شود.
استاندار البرز با تأکید بر تسهیل شرایط برای سرمایهگذاران، گفت: صدور مجوزها باید در کوتاهترین زمان ممکن انجام شود و تسهیلات لازم برای ورود سرمایهگذاران فراهم گردد. نیازها و ظرفیتهای سرمایهگذاری استان باید احصا و بهصورت شفاف به سرمایهگذاران ارائه شود.
عبداللهی با اشاره به عملکرد موفق استان در شناسایی واحدهای راکد در سال گذشته خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۲ رتبه اول کشور را در احصای واحدهای تولیدی و صنعتی راکد و نیمهراکد داشتیم و این روند در سال ۱۴۰۳ نیز ادامه دارد. از اینرو باید تمرکز ویژهای بر رفع موانع سرمایهگذاران داشته باشیم.
وی از افتتاح دبیرخانه ستاد سرمایهگذاری برای تولید در اتاق بازرگانی استان خبر داد و گفت: هر هفته روز شنبه از ساعت ۱۴، پذیرای سرمایهگذاران و تولیدکنندگان برای رفع موانع آنها خواهیم بود. این اقدام بهصورت دورهای در شهرکهای صنعتی استان نیز دنبال میشود.
استاندار البرز تأکید کرد: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید باید به شکل مستمر و منظم تشکیل شود و با جدیت درصدد حل مشکلات باشد. همچنین روند اقدامات بانکها باید با دقت بررسی شده و خلأهای حمایتی آنها از تولید شناسایی و برطرف شود.
عبداللهی در پایان گفت: بانکهایی که سرمایههای مردم را در اختیار دارند، باید در ارائه تسهیلات نیز نقش فعال ایفا کنند. ما باید برای سرمایهگذاران فرش قرمز پهن کنیم و با تمام توان از آنها حمایت نماییم.
ساسان محمودی، مدیرعامل و سید احمد محمدی، نائب رئیس شرکت مهندسی پارس دانش الکترونیک سها :
محمد متقیان نژاد، رئیس انجمن شیتوریو شوکوکای یونیون آسیا تاکید کرد:
راحله کریمی، مدیر و موسس مجموعه ورزشی ستاره سازان :
مریم سلیمی، مدیر آکادمی زیبایی مریم سلیمی: