
به گزارش جام جم البرز؛ دکترصیادی به مناسبت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفهای ضمن تاکید بر نقش مهندسین و کارشناسان بهداشت حرفهای در حفظ و ارتقا سلامت شاغلین و گارگران گفت: ارزیابی و کنترل عوامل زیان آور محیط کار به ویژه با بهره گیری از هوش مصنوعی که میتواند تعاملات انسانی و فناوری را برای بهبود شرایط و ایمنی محیط تقویت کند، مهم است.
وی ادامه داد: در استان بیش از ۱۸ هزار کارگاه تولیدی در زمینههای مختلف فعال هستند و ۶۰ کارشناس بهداشت حرفهای مسئولیت نظارت سلامت و ایمنی کار را برعهده دارند که در سال گذشته بیش از ۳۳ هزار بازدید انجام و سلامت بیش از ۲۰۱ هزار شاغل مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت.
صیادی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۱۹۱ هزار معاینات سلامت شغلی برای شاغلین و کارگران انجام شده است گفت: در استان ۲۲ مرکز تخصصی طب کار و ۲۶ شرکت ارائه دهنده خدمات بهداشت حرفهای فعال هستند.
وی افزود: در سال گذشته بیش از ۱۷۰۰ سنجش عوامل زیان آور محیط کار توسط کارشناسان بهداشت حرفهای انجام شده و ۴۵۰۰ پرونده متقاضیان مشاغل سخت و زیان آور مورد بررسی قرار گرفته است.
صیادی گفت: آینده ایمنی و سلامت در محیط کار به شدت به پیشرفت تکنولوژی و کاربرد هوش مصنوعی وابسته است که باید به این سمت حرکت کنیم.
میلاد محمدی، مدیر عامل مجموعه شوق پرواز آکوآکام:
مهندس سهیل کریمی، مدیریت اتو گالری پارس تصریح کرد:
مهرداد سلطانی، مدیریت سایت صندلی چی:
حمیدرضا بت شکنان، مدیرعامل شرکت معماری و طراحی داخلی عمارت آگاه: