توسعه علی آباد گونه از مسیر امامزاده عبدالله می‌گذرد

نخستین مرتبه که نام علی آباد گونه را شنیدم زمان افتتاح پروژه آبرسانی به این روستا بود، در آن سال مسئولان شهر و استان و نمایندگان با حضور خبرنگاران این پروژه را افتتاح کردند. از آن برنامه سالیانی می‌گذرد و علی آباد گونه همچنان در گوشه‌ای از شهر کرج به مانند طفلی بی سرپرست در حال رشد و بزرگ شدن است.
روستایی که در ابعاد مختلف در حال رنج کشیدن است و به توجه مسئولان نیاز مبرم دارد
نخستین مرتبه که نام علی آباد گونه را شنیدم زمان افتتاح پروژه آبرسانی به این روستا بود، در آن سال مسئولان شهر و استان و نمایندگان با حضور خبرنگاران این پروژه را افتتاح کردند. از آن برنامه سالیانی می‌گذرد و علی آباد گونه همچنان در گوشه‌ای از شهر کرج به مانند طفلی بی سرپرست در حال رشد و بزرگ شدن است. روستایی که در ابعاد مختلف در حال رنج کشیدن است و به توجه مسئولان نیاز مبرم دارد
کد خبر: ۷۳۰۴

در یک برخورد اتفاقی با یکی از مسئولان محلی علی آباد گونه وقتی متوجه مسئولیت او شدم پرسیدم نیاز این روستا چیست؟ چون مسیر همراهی مان کوتاه بود نتوانست خیلی مفصل در این رابطه سخن بگوید، اما در یک جمله همه چیز را گفت؛ «علی آباد در همه بخش‌ها و امور به توجه ویژه نیاز دارد.»

علی آباد گونه در بخش‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و ... به توجه مسئولان نیاز دارد، این روستا با جمعیت جوان و نوجوانی که در خود جای داده در بخش ورزش و فرهنگ به زیرساخت‌های بیشتری نیاز دارد.

در گفتگویی که با نوجوانان و نونهالان این روستا داشتم همگی علاقه‌مند به ورزش فوتبال بودند و علاقه خود را به ادامه این ورزش به صورت حرفه‌ای ابراز می‌کردند، اما دریغ از یک زمین مناسب برای تحقق آمال این کودکان، در یک گفتگوی کوتاه و اتفاقی با نوجوانی که کیف ورزشی اش بر دوش و عازم ورزش بود پی بردم که به مشکین دشت برای آموزش فوتبال می‌رود و به عبارتی مسافت و هزینه‌ای را برای آرزوی خود متحمل می‌شود.

اگر فرصت قدم زدن در کوچه‌های علی آباد را داشته باشید، شاهد بازی‌های کودکانه نونهال و نوجوان این روستا هستید که به طرق مختلف در حال سرگرم کردن خود هستند، نوجوانان آینده سازان فردا نه تنها در این روستا بلکه در هر نقطه از ایران اسلامی به برنامه ریزی و تحرک فرهنگی و اجتماعی نیاز دارند، به راستی مسئولان فرهنگی این شهر، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی، مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان، معاونت فرهنگی شهرداری محمدشهر، معاونت اجتماعی استانداری البرز، معاونت فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) و هر مسئولی که کوچک‌ترین ارتباطی به مسائل فرهنگی دارد چه برنامه و نقشه راهی برای این کودکان و نوجوانان در این روستا دارند؟

با تمام این کاستی ها، وجود امامزاده عبدالله (ع) در مجاورت این روستا ظرفیت بزرگ و بی بدیلی است که می‌توان در بستر آن به عنوان یک قطب فرهنگی هر گونه فعالیتی را انجام داد و کاستی‌های سایر دستگاه‌ها را از این مجرا جبران کرد.

وقتی رهبری در یکی از سخنرانی‌های خود بیان کردند: «امامزادگان و بقاع متبرکه باید به یک نهاد فرهنگی تبدیل شوند و مردم و متولیان باید به صورت فعال در برنامه‌های این مکان‌ها شرکت کنند.»

این سخن تکلیف را بر همه مسئولان روشن کرده و راه‌های نرفته‌ای که جلوی این روستا وجود دارد از این منظر و معبر باید عبور کند، به عبارتی با محوریت امامزاده عبدالله در علی آباد گونه می‌توان توسعه فرهنگی، اجتماعی و ورزشی رقم خورد.

newsQrCode
ارسال نظرات