
با توجه به تجاوز آشکار رژیم کودک کش اسرائیل به سرزمین مقدس ایران زمین و همکاری خائنانه تعدادی عناصرخود فروخته از طریق بمب گذاری، پرتاب ریزپرنده و سایر اقدامات خرابکارانه، رفتار ایشان از مصادیق بارز محاربه و افساد فی الارض بوده و مطابق نص صریح آیهی ۳۳ سورهی مبارکه مائده و نیز نص صریح مواد ۲۷۹ و ۲۸۲ قانون مجازات اسلامی این افراد محارب و مفسد فی الارض میباشند و طبق قانون، مجازات این افراد اعدام، صلب (صلیب کشیده شدن)، قطع دست راست و پای چپ و نفی بلد (تبعید) میباشد.
پ ن: پیشنهاد میگردد طبق نص صریح آیهی ۲ سورهی مبارکه نور و روایات و قوانین موضوعه و آئین نامه اجرای احکام، جهت پیشگیری فردی و اجتماعی، مجازات عناصر و خائنین محارب در ملاء عام و انظار مردم اجرا گردد.
پ ن: پیشنهاد میگردد جهت شناسایی و کشف عناصر خائن از پتانسیل مردم و دوست داران وطن و نیز نیروی مقاومت بسیج به عنوان نیروی بی ادعای همیشه حاضر در صحنه استفاده گردد.
 		 	
    
    سینا سیل سپور، مدیر رستوران کلاسیک:
    
    محمّدرضا باقری، مدیر فست فود ویدون:
    
    فرنگیس سرابی، مدیر مجموعه مواد غذایی طعم ناب:
    
    امیر جعفری، مدیر هایپرمارکت ۷۷۷: