عارف شتایی، مدیریت بازرگانی شتایی:

رقابت سازنده موجب رشد اقتصاد کشور می‌شود

روزنامه جام جم البرز، مصاحبه‌ای با عارف شتایی، مدیریت بازرگانی شتایی، انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل، می‌خوانید:
روزنامه جام جم البرز، مصاحبه‌ای با عارف شتایی، مدیریت بازرگانی شتایی، انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل، می‌خوانید:
کد خبر: ۹۴۲۹

هرچند کشور با چالش‌هایی مانند نوسانات قیمتی و فشار‌های اقتصادی مواجه است، این شرایط زمینه‌ساز تلاش برای ارائه راهکار‌های پایدار و نوآورانه در تأمین کالا‌های اساسی شده است. هدف اصلی، تأمین نیاز‌های مردم در سراسر کشور به بهترین شکل ممکن است.

برای نمونه، پیشنهاداتی برای جایگزینی بخشی از مواد اولیه مانند برنج و گندم با سیب‌زمینی در تولید نان ارائه شده است تا ضمن حفظ کیفیت، تأمین نیاز‌های مردم به صورت پایدارتر انجام شود. این اقدامات می‌توانند به کاهش فشار بر بازار و ارتقای امنیت غذایی در سطح ملی کمک کنند.

رسانه‌ها نیز نقش بسیار مهمی در اطلاع‌رسانی صحیح و مدیریت روانی جامعه دارند. اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع می‌تواند آرامش مردم را حفظ کرده و از افزایش غیرضروری تقاضا جلوگیری نماید.

همچنین تلاش‌ها بر ایجاد فرصت‌های برابر و حمایت از فعالیت‌های اقتصادی سالم در سراسر کشور متمرکز است، زیرا تجربه نشان داده است که همکاری و رقابت سازنده می‌تواند به رشد اقتصادی، ایجاد اشتغال و ارتقای کیفیت خدمات و محصولات منجر شود.

با ادامه تلاش مستمر، نوآوری و همکاری نزدیک با دستگاه‌های اجرایی و مسئولین، امید است بتوان هم به رفاه مردم کمک کرد و هم محیطی مثبت برای توسعه پایدار کشور فراهم ساخت.

newsQrCode
ارسال نظرات