
چیکن استراگانف
🔰 مواد لازم
سینه مرغ کامل: ۱ عدد
خامه: ۱۵۰ گرم
قارچ: ۷۵۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
شیر: ۲ لیتر
کره: ۵۰ گرم
آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری
آویشن و پاپریکا: به اندازه کافی
نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
روغن و زردچوبه: به اندازه کافی
🥣 طرز تهیه:
ابتدا خامه، شیر و کره را زودتر از داخل یخچال بیرون میآوریم تا با دمای محیط سازگار شوند. سینه مرغ را میشوییم و به هر صورت که دوست داریم روی تخته آشپزخانه ریز خرد میکنیم. پیاز را پوست میگیریم و میشوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد میکنیم.
سپس قابلمهای را روی حرارت بسیار ملایم قرار میدهیم و روغن داخل آن میریزیم و کمی که داغ شد پیازهای خرد شده را داخل روغن میریزیم و تفت میدهیم و زردچوبه و فلفل روی آن میپاشیم و مداوم تفت میدهیم تا پیازها سبک شوند. حالا گوشت مرغ خرد شده را میافزاییم و مجددا کمی تفت میدهیم تا رنگ گوشت مرغها کاملا تغییر کند و کمی سرخ شوند. سپس شیر را به مواد میافزاییم و صبر میکنیم تا با حرارت بسیار ملایم شیر به جوش بیاید. شیرجوش را روی حرارت کم قرار میدهیم و کره را داخل آن قرار میدهیم و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع نیز به کره میافزاییم و اجازه میدهیم تا آب شود و بعد آرد را به آن اضافه میکنیم ومداوم تفت میدهیم تا آرد گوله نشود و رنگ آن تغییر کند و متمایل به کرمی شود. سپس به مخلوط مرغ و شیر میافزاییم و همگی مواد را خوب زیر و رو میکنیم و دیگر باید اجازه دهیم تا مواد منسجم و غلیظ شود.
در این مدت قارچها را با دستمال نمدار تمیز میکنیم و سریع آبکش میکنیم (می توانید پوست روی آنها را بگیرید). سپس روی تخته آشپزخانه آنها را ورقه ورقه خرد میکنیم و کنار میگذاریم. مواد که کمی غلیظ شد خامه را اضافه میکنیم و مداوم مواد را هم میزنیم تا خامه در غذا کاملا حل شود و قارچهای خرد شده را همراه با کمی آویشن و پابریکا اضافه میکنیم. حالا حرارت را کم میکنیم تا قارچها بپزند. اگر چیکن استروگانف آبدار دوست دارید باید بعد از پختن قارچها قابلمه را از روی حرارت بر داریم ولی اگر چیکن استروگانف غلیظ دوست داریم باید اجازه بدهیم تا مواد همچنان بپزند تا غلیظ شود.
سیب زمینی را نیز پوست میگیریم و میشوییم و به صورت خلالهای بسیار نازک خرد کرده و داخل تابهای از روغن سرخ میکنیم و چیکن استروگانف آماده شده را داخل ظرفی میریزیم و با سیب زمینی سرخ کرده روی آن را تزئین میکنیم.
سیاوش معصومی، فعال حوزه دوربینهای مداربسته تحلیل کرد:
فرهاد هریسی، مدیر مجموعه :
دکتر سارا پارسای شهدی، جراح و دندانپزشک تبیین کرد :
در مصاحبه با مدیران شرکت واکاوی شد: