 
    
    
    
 
 				امکانات هر مجموعه توسط کارشناسان ارزیاب، بررسی و رصد میگردد و درجه بندی میشود. متاسفانه مواد اولیه ما قیمت ثابتی ندارند و به اجبار بعد از سه ماه، نرخ گذاری انجام میدهیم. زیبایی یک رستوران، دلیل بر خوب بودن کیفیت غذا نیست. باید رستورانها دارای پروانه بهره برداری و مجوز بوده و مواد اولیه خوب و سلامتی داشته باشند. باید افراد متخصص و آموزش دیده در رستوران ها، فعالیت کنند. ارائه دهنده خدمت در این حوزه، باید دوره دیده باشد و این حق مشتری است. بهداشت در این حوزه حائز اهمیت است و باید سلامت محور باشد. آموزش بهداشت نیز در این حوزه اجباریست. مواد اولیه با کیفیت اهمیت فراوانی دارد، چون ما با سلامت مردم ارتباط مستقیم داریم.
 
 		 	 
    
    آتنا افشارنیا ، مدیر و موسس دبستان غیردولتی آیین دانش:
 
    
    نادر نیّری پسند، مدیر گروه صنعتی پدیده:
 
    
    مهندس آریان دخت آزادگان، مدیریت دفتر طراحی آفرت وعضو نظام مهندسی ساختمان البرز:
علی اکبر حاجی بابازاده، مدیرعامل شرکت بیومتاترونیک: