
لطفا به اجمال درباره رزومه کاری و تجربیات خود توضیحاتی بفرمایید.
بنده حدود هشت سال است که در این عرصه با سازمانها و ارگانهای دولتی و خصوصی همکاری دارم. تاکنون بیش از ۱۰۰ پروژه طراحی و اجرا کرده ام که شامل طراحی و بازسازی فضاهای مسکونی، اداری، تجاری، آموزشی و فرهنگی میشود.
چشم انداز حرفهای و راهبردهای کلی شما در حیطه طراحی داخلی چیست؟ آیا مشکلاتی هم وجود دارد؟
به عقیده بنده، یک طراح حرفهای باید همیشه سعی کند با توجه به نیاز و سلیقه مشتریان، فضاهایی زیبا، کاربردی و منحصر به فرد طراحی کند. طراحی، یک هنر است، اما متأسفانه بسیاری افراد به این بعد هنری توجه نمیکنند و بیشتر به قیمت و سرعت کار اهمیت میدهند. این مسئله باعث میشود که طراحان به سمت کپی برداری کشیده شوند.
درباره مشکلات، سخن بسیار است، اما فقط به همین نکته اشاره میکنم که مسائلی مانند کمبود بودجه، کمبود تأمین کنندگان و مجریان متخصص و نبود حمایت قانونی را میتوان از مهمترین چالشهای پیش روی طراحان حرفهای دانست. امیدوارم بخشی از این مشکلات با افزایش آگاهی مسئولان و ارتقاء سطح فرهنگ عمومی برطرف شود و ارزش و اعتبار طراحی به جایگاه واقعی خود برسد.
چه ایدههایی برای بهبود عملکرد و توسعه تئوریها و راهکارهای اجرایی این حرفه کارآمد دارید؟
بنده معتقدم که باید از نوآوری و خلاقیت بیشتری در طراحی استفاده شود. ترکیب دو حوزه طراحی داخلی و هوشمندسازی، امری بسیار مهم و ضروری است. همچنین استفاده از نرم افزارهای مدل سازی سه بعدی، این قابلیت را فراهم میسازد تا مشتریان بتوانند به صورت مجازی، طراحی پیشنهادی برای درون خانه یا محل کار خود را مشاهده کنند و حتی در آن قدم بزنند و با استفاده از عینکهای واقعیت مجازی، عملاً در خانه آینده خود گشت بزنند.
آیا شاخصه بارزی در کارهای شما وجود دارد که بتوانید مشخصاً بدان اشاره کنید؟
بله، شاید بتوان ایده «ساختمان سبز» را یکی از ایدههای خوب دانست که هم از لحاظ زیبایی و هم از نظر صرفه جویی در انرژی، مزیتهایی دارد. بنده در پروژههای خود سعی میکنم از مصالح و تکنولوژیهای سازگار با محیط زیست استفاده کنم و فضاهایی را طراحی کنم که باعث کاهش آلودگی، افزایش راحتی و بهبود سلامت مشتریان شود. همچنین علاقه مندم که از طراحی چند منظوره و متحرک استفاده کنم که باعث افزایش فضای قابل استفاده و کاهش هزینهها میشود وهمچنین انیمیشن سه بعدی طرح که زوایای دید بهتری به مشتری ارائه میدهد.
برای آگاهی بیشتر خوانندگان ما آیا ممکن است به برخی از مزایای ساختمان سبز اشاره کنید؟
بله حتما؛ یکی از مزایای این ساختمان، کاهش مصرف آب است، ساختمانهای سبز با استفاده از سیستمهای بازیافت، جمع آوری و استفاده مجدد از آب، مصرف آب را در حین ساخت و ساز و عملکرد ساختمان کاهش میدهند. سایر موارد را به صورت تیتر وار بیان میکنم:
• حفظ منابع طبیعی: این ساختمانها با استفاده از مواد پایدار، تجدیدپذیر و بازیافتی، منابع طبیعی را حفظ و ترمیم میکنند.
• بهبود کیفیت آب و هوا: ساختمانهای سبز با کاهش تولید گازهای گلخانه ای، آلایندهها و پسماندها، کیفیت آب و هوا را بهبود میبخشند و از آلودگی محیط زیست جلوگیری میکنند.
• افزایش سلامت و رفاه: ساختمانهای مورد نظر با ایجاد فضاهای با کیفیت از لحاظ تهویه، نور، صدا و دمای مناسب، سلامت، راحتی و آسایش ساکنان و کاربران را افزایش میدهند و از بیماریها و استرسهای ناشی از محیطهای ناسالم جلوگیری میکنند.
خوانندگان ما چگونه میتوانند با مجموعه شما در ارتباط باشند؟
آدرس وبسایت و اینستاگرام:
https://zandtarahan.ir/
تلفن تماس: ۰۹۱۲۰۲۶۵۳۵۵
ساسان محمودی، مدیرعامل و سید احمد محمدی، نائب رئیس شرکت مهندسی پارس دانش الکترونیک سها :
محمد متقیان نژاد، رئیس انجمن شیتوریو شوکوکای یونیون آسیا تاکید کرد:
راحله کریمی، مدیر و موسس مجموعه ورزشی ستاره سازان :
مریم سلیمی، مدیر آکادمی زیبایی مریم سلیمی: