برگزاری اختتامیه رویداد هنری پرگار در البرز

مدیر موسس آموزشگاه هنرهای تجسمی ناربن گفت: همراه بودن نام معنوی جهاد دانشگاهی در برگزاری رویداد و ورکشاپ هنری پرگار یک اعتبار و ارزش است.
مدیر موسس آموزشگاه هنرهای تجسمی ناربن گفت: همراه بودن نام معنوی جهاد دانشگاهی در برگزاری رویداد و ورکشاپ هنری پرگار یک اعتبار و ارزش است.
کد خبر: ۲۹۳۶

به گزارش جام جم البرز: "مریم جعفری" درباره ورکشاپ پرگار اظهار کرد: پس از اینکه پروپوزال این رویداد را به جهاد دانشگاهی استان البرز ارائه کردیم، با موافقت جهاد دانشگاهی، مدیر گروه رشته نقاشی استاد شهریار احمدی و با حمایت خانه هنر مجموعه هارمونی سنتر فراخوان حضور در نمایشگاه نقاشی و شرکت در ورکشاپ هنری با عنوان پرگار در اردیبهشت ۱۴۰۳ منتشر شد.

وی افزود: به دنبال این فراخوان بیش از ۱۰۰ نفر از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان این حوزه در رشته نقاشی ثبت نام کرده و طبق فراخوان آثار خود را ارسال کردند. این آثار توسط اساتید جهاد دانشگاهی داوری شد و در نهایت با توجه به نظر و صلاحدید مدیر گروه این رشته، برای ورود به نمایشگاه انتخاب و حضور هنرمندان آثار مورد نظر در ورکشاپ تایید شد.

این مدرس هنر درباره هدف از برگزاری نمایشگاه ادامه داد: هدف از این رویداد این بود که هنرجویان و علاقه‌مندان به هنر نقاشی از نزدیک با نحوه کار اساتید و هنرمندان مطرح این حوزه آشنا شوند. همین طور هنرمندان بتوانند در یک فضای بصری یکسان و مشترک و در تعامل با سایر هنرمندان برای ایجاد اثر هنری خود قرار بگیرند. در نهایت استعدادیابی و شناسایی این هنرمندان به بخش خصوصی و جامعه هنر از اهداف دیگر این رویداد است.

جعفری در ادامه درباره نقش جهاد دانشگاهی در برگزاری این ورکشاپ گفت: فراخوان این رویداد توسط جهاد دانشگاهی منتشر شد و به اطلاع دانشجویان هنرمند رسید. همین طور دبیرخانه رویداد هم جهاد دانشگاهی در نظر گرفته شد و این مرکز آثار را جمع آوری کرد.

وی ادامه داد: در مورد فعالیت جهاد دانشگاهی در این نوع از ساختار‌های هنری و آموزشی معتقدم هر چند ایده اولیه از یک بخش خصوصی بود، اما نام معنوی جهاد دانشگاهی و آن اعتبار برای این مجموعه یک ارزش و حسن اعتبار است و همین طور بهره گیری از اساتید برجسته‌ای، چون شهریار احمدی که مدیر گروه هنر و یکی از اساتید فرهیخته معاصر در این حوزه هستند، به این ورکشاپ اهمیت ویژه‌ای داد.

مدیر موسس آموزشگاه هنر‌های تجسمی ناربن افزود: با توجه به تجربه خوبی که در زمینه این ورکشاپ به وجود آمد، علاقه‌مند هستیم که جهاد دانشگاهی بازهم به عنوان یک مجموعه شاخص در استان به صورت خودجوش برنامه‌هایی از این دست را برای دانشجویان و هنرمندان برگزار کند. این جنبش‌های هنری هر چه بیشتر ایجاد شود، ذوق و انگیزه در جوانان و دانشجویان خیلی بالاتر خواهد رفت و آن‌ها حس بهتری نسبت به هنر خود خواهند داشت.

جعفری یادآور شد: هنر مثل سایر مشاغل نیست که منتظر باشیم تا اتفاق خارق العاده‌ای در زمان دانشجویی و یا در مدت زمان کم بیافتد. بلکه مسیر سخت و پر زحمتی دارد تا به یک خروجی مورد انتظار برسیم و یک درآمد معمول هم برای آن ایجاد شود؛ لذا ایجاد چنین فضا‌هایی هنرمندان و دانشجویان این عرصه را در ادامه کار خود مصمم‌تر خواهد کرد.

وی گفت: در مورد این رویداد افراد زیادی به ویژه خانم رضایی و آقای سادات زحمت فراوانی کشیدند، معدود کارکنان و مدیرانی را داریم که اینگونه خود از جان و دل پای کار باشند و بخواهند یک رویداد را به این شکل پیش ببرند. این اتفاق شاید جز وظایف تعریف شده این دو نفر نبود، اما تلاش زیادی کردند.

جعفری اظهار کرد: دوستان و سایر اساتید این رویداد هم در این چالش بودند، چون کسی وجه مالی دریافت نکرد و تمام کار‌ها از روی میل و علاقه انجام شد. معتقدم در جامعه ما اینگونه فعالیت‌هایی که بدون چشم داشت است، زیاد اتفاق نمی‌افتد و‌ای کاش در بخش‌هایی که برای هنر سرمایه‌گذاری در نظر گرفته می‌شود، برگزاری چنین رویداد‌هایی را رقم بزنند تا اینکه نوع نگاه جامعه نسبت به هنر تغییر کند و دانشجویان به شکل هدفمندتری به این عرصه ورود کنند.

جعفری در ادامه بیان کرد: شرکت در این نمایشگاه و ورکشاپ کاملاً رایگان بود و هیچ هزینه‌ای دریافت نشده‌است. برگزاری مراسم اختتامیه این رویداد هم دوم مرداد برگزار خواهد شد و طی این مراسم از اساتید و هنرمندانی که در این رویداد شرکت داشتند، قدردانی و به اعضا گواهی نامه حضور دراین رویداد داده خواهد شد. لازم به ذکر است مراسم تقدیر از طرف هارمونی سنتر، در خانه هنر این مجموعه برگزار می‌شود.

گفتنی است شرکت کنندگان در ورکشاپ مریم مطیعی پور، لیلا علیزاده، طه حامد، نسیم سوداگری، سانیا خواجوی، یدالله ورزدار، مهدی صالحی، اکبر هرمزی، درسا رنجی، نسیم سودا گری، داود خامی زاده، سولماز صفا بخش هستند. همچنین آثار منتخب هنرمندان در نمایشگاه نقاشی پرگار متعلق به آتوسا نوری، مریم توکلی، مهشید جودی، اکبر هرمزی، طه حامد، سمیرا توانگر رنجبر، آرمین توحیدی، سهیل سلطانی، حمید رضا بیاتی است.

مدیر اجرایی این رویداد استاد مصطفی حسینی و کیوریتور مریم جعفری هستند، همچنین استاد شهریار احمدی، استاد مصطفی حسینی، استاد حسین مرکزی مالمیر، استاد حسین اسمئیلی، استاد پروانه فرمانی داوری آثار این رویداد را بر عهده دارند. پروپوزال این رویداد توسط مدیر موسس آموزشگاه هنر‌های تجسمی ناربن خانم مریم جعفری به جهاد دانشگاهی استان البرز ارائه شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات