حضور موسسه رازی در چهارمین نشست دفتر منطقه ای WOAH در آسیا و اقیانوسیه

موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در چهارمین نشست دفتر منطقه ای WOAH در آسیا و اقیانوسیه که با هدف توسعه ارتباط و انتقال آخرین تجربیات کشورها برگزار شد، حضور یافت.
موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در چهارمین نشست دفتر منطقه ای WOAH در آسیا و اقیانوسیه که با هدف توسعه ارتباط و انتقال آخرین تجربیات کشورها برگزار شد، حضور یافت.
کد خبر: ۲۹۸۸

به گزارش جام جم البرز: سمینار منطقه‌ای رابطین آزمایشگاه‌های دامپزشکی (focal point) و سازمان جهانی بهداشت حیوانات، در کنار چهارمین نشست منطقه‌ای برای آزمایشگاه‌های مرجع در آسیا و اقیانوسیه، با حضور موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی برگزار شد.
در این سمینار که به مدت ۴ روز از ۲۶ تا ۲۹ تیرماه (۱۶- ۱۹ July)، توسط آژانس همکاری بین المللی ژاپن برگزار شد، مؤسسه رازی با نمایندگی دکتر "محمد حسن ابراهیمی جم" رئیس بخش واکسن ویروسی و آزمایشگاه مرجع آبله گوسفند و بز WOAH در مؤسسه رازی، حضوری فعال در این رویداد داشت.
مهمترین اهداف این رویداد، ارتقاء شهرت جهانی موسسه رازی در میان اعضای سازمان جهانی بهداشت حیوانات، شناسایی نقاط قوت و ضعف در موسسه رازی و آزمایشگاه مرجع WOAH و کشف استراتژی‌های نوآورانه برای برآورده کردن معیار‌های تعیین شده سازمان جهانی بهداشت حیوانات بود.
در این مراسم دکتر ابراهیمی جم با برخی از افراد کلیدی از جمله دکتر هیروفومی کوگیتا نماینده منطقه‌ای WOAH در آسیا و اقیانوسیه، رئیس آزمایشگاه مرجع WOAH آنفلوانزای اسب در ژاپن، رئیس آزمایشگاه مرجع WOAH آنفلوانزای پرندگان در ژاپن، رئیس آزمایشگاه مرجع تیلریا WOAH در آسیا، اقیانوسیه، چین و رئیس آزمایشگاه مرجع مشمشه دیدار و گفتگو کرد.
این مذاکرات نتایج مثمر ثمری را برای هر دو طرف به همراه داشت که منجر به تعامل بیشتر از طریق شبکه‌های مراکز همکاری (CC) شد.
این رویداد چهار روز به طول انجامید و سه روز ابتدایی آن بر "سمینار منطقه‌ای برای نقاط ارتباط ملی WOAH برای آزمایشگاه‌های دامپزشکی" متمرکز بود، در حالی که روز چهارم حول محور "چهارمین نشست منطقه‌ای مراکز مرجع WOAH (RC) در آسیا و اقیانوسیه" بود.
در این سمینار موضوعات امنیت ایمنی زیستی و ارزیابی سلامت و ایمنی به همراه تجربیات کشور‌های شرکت کننده مورد بازبینی و بررسی کارشناسی از طرف نمایندگان WOAH قرار گرفت.
گفتنی است این سمینار با هدف انتقال آخرین تجربیات کشور‌ها و آشنایی با مسئولیت رابطین ملی آزمایشگاه‌های دامپزشکی کشور‌های عضو سازمان جهانی بهداشت دام هر دو سال یکبار برگزار می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات