۴۲ باند جرایم سایبری در البرز کشف و شناسایی شد

رییس پلیس فتا البرز از کشف ۴۲ باند جرایم سایبری و معرفی آنها به مراجع قضایی طی سال جاری در این استان خبر داد.
رییس پلیس فتا البرز از کشف ۴۲ باند جرایم سایبری و معرفی آنها به مراجع قضایی طی سال جاری در این استان خبر داد.
کد خبر: ۳۹۶۸

جام جم البرز: سرهنگ رسول جلیلیان روز دوشنبه به مناسبت هفته فراجا اظهار کرد: از مجموع باند‌های شناسایی شده، ۱۱ باند اسکیمری،۱۹ باند کلاهبرداری اینترنتی و ۱۲ باند کلاهبرداری تلفنی بوده است.

وی اضافه کرد: در این مدت در حوزه اسکیمر ۳۴ نفر، کلاهبرداری اینترنتی ۲۸ نفر و کلاهبرداری تلفنی ۳۰ متهم دستگیر شدند.

رییس پلیس فتا البرز گفت: سه هزارو ۵۴۵ شاکی از سراسر در خصوص این پرونده این باند‌ها شناسایی شده که یکهزارو ۳۷۵ نفر مربوط به باند‌های اسکمیری، یک هزارو ۵۵۰ نفر مربوط به کلاهبرداری اینترنتی و ۶۷۰ نفر درحوزه کلاهبرداری تلفنی است.

جلیلیان بیان کرد: از اعضای این باند‌ها بیش از ۱۰ هزار عدد کارت بانکی کپی شده و اطلاعات بانکی حدود ۲۷۰ هزار کاربر کشف شده است.

رییس پلیس فتا البرز ارزش ریالی کلاهبرداری‌های انجام شده در جرایم مجازی این استان را در سال جاری بیش از ۳۴۰ میلیارد ریال ذکر کرد.

جلیلیان در بخش دیگری ازسخنان خود از کسب رتبه برتر پلیس فتا استان البرز در کشف جرایم سایبری در کشور خبرداد و بیان کرد: این موفقیت درحوزه پیشگیری و کشف جرایم سایبری کسب شده است.

وی گفت: طی ارزیابی‌های انجام شده در رده پلیس‌های فتا کشور، استان البرز در حوزه‌های مختلف پیشگیری، کشف و مقابله با جرایم سایبری موفق شد تا رتبه اول کشوری را به خود اختصاص دهد.

رییس پلیس فتا البرز اظهار کرد: یکی از اقدامات پیشگیرانه در این استان اجرای برنامه‌های فرهنگی از جمله ارائه نکات آموزشی و پیشگیری در خصوص تهدیدات و آسیب‌های فضای مجازی به مردم بوده که کارشناسان پلیس فتا با جدیت آن را دنبال می‌کنند.

وی یادآورشد که چنانچه کاربران مجازی بعد از ساعات اداری مورد کلاهبرداری قرارگرفتند بلافاصله با مرکز فوریت‌های سایبری با شماره ۰۹۶۳۸۰ تماس حاصل نمایند.

جلیلیان گفت: مرکز فوریت‌های سایبری به صورت شبانه روزی در پلیس فتا این استان فعال است و کاربران در صورت مواجهه با هرگونه آسیب سایبری می‌توانند گزارش کنند.

وی از کابران خرید‌های اینترنتی خواست به نکات امنیتی در این فضا توجه بیشتری کرده تا گرفتار کلاهبرداران مجازی نشوند چرا که افراد سودجو با استفاده از ترفند‌های جذاب تبلیغاتی تلاش می‌کنند تا خریداران و کاربران اینترنتی را که از آگاهی لازم در این زمینه برخوردار نیستند به سمت لینک‌های جعلی خود هدایت و دست به اعمال مجرمانه می‌زنند.

newsQrCode
ارسال نظرات