
به گزارش جام جم البرز؛ سرهنگ حکمت الله شجاعی رئیس پلیس آگاهی البرز گفت: طی اخبار واصله مبنی بر جعل اسکناس توسط فردی جاعل و کلاهبردار، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی افزود: ماموران با حضور در مغازهای که این فرد اقدام به خرید با اسکناس جعلی از آن کرده بود در بازرسی از این فرد تعداد۱۹۴ برگ اسکناس صد هزار تومانی و تعداد ۱۰۵ برگ اسکناس ۲۰۰ هزار تومانی و ۳۵ برگ اسکناس ۲۵۰۰۰ دیناری جعلی را کشف کردند.
سرهنگ شجاعی خاطر نشان کرد: متهم دستگیر شده به همراه پرونده تشکیل شده برای انجام مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شد.
رئیس پلیس آگاهی البرز گفت: برخی افراد سودجو با استفاده از تراول چکهای جعلی که اکثراً کپی رنگی است؛ با پخش این پولهای جعلی هم باعث ضرر و زیان افراد جامعه شده و از طرفی هم باعث اخلال در نظام اقتصادی و پولی کشور میشوند و با این کار نارضایتی آحاد جامعه از نظام بانکی را نیز فراهم میآورند که میطلبد با چنین افرادی توسط مراجع قضایی به شدت برخورد گردد تا مجرمان دیگر به سراغ چنین جرائمی نروند.
استاد مهدی ناجی، مدیریت باشگاه تاکید کرد :
مصاحبه تخصصی با آرمین سرکاکی، مدیر اخلاق مدار آکادمی :
مصاحبه اختصاصی با لیدا رمقی، مدیر، مربی و موسس مجموعه ورزشی:
مهدی حیدری، مدیریت شرکت تعمیرات لوازم خانگی، خاطرنشان ساخت: