یکی از مشکلاتی که جدیدا با آن روبرو هستیم، ۱۰ درصد، مالیات بر ارزش افزوده است که این مبلغ برای مشتریان زیاد میباشد. هزینههای کلی کار، مثل آب و برق و گاز، افزایش چشمگیری داشته است.
پیشنهاد ما این است که دولت و اتحادیه ها، کمک کنند و مواد اولیه، با قیمت مناسب در اختیار ما قرار دهند. ما در رستوران ها، چندین مواد اولیه، پرمصرف داریم. اگر یک شرایط ایجاد میکردند که با قیمت مناسب، متریال اولیه را تهیه کنیم، میتوانستیم با قیمت مناسب هم به مشتریان، غذا وخدمات ارائه کنیم.
رسانه میتواند مشکلات کلی جامعه، را اطلاع رسانی کند و در شبکههای مجازی و روزنامه ها، مردم را آگاهی بخشد.
سینا سیل سپور، مدیر رستوران کلاسیک:
محمّدرضا باقری، مدیر فست فود ویدون:
فرنگیس سرابی، مدیر مجموعه مواد غذایی طعم ناب:
امیر جعفری، مدیر هایپرمارکت ۷۷۷: