دکتر پوریا امیر تقوی و دکتر جواد روشنی، مدیران مرکز تخصصی فیزیوتراپی و آب درمانی حیوانات خانگی فیزیوپت:

نظام دامپزشکی باید کلینیک ها و بیمارستان ها را درجه بندی کند

افتخار این را داشتیم تا با دو تن از متخصصان و مدیران توانمند غرب استان تهران گفتگویی اختصاصی داشته باشیم. توجه شما را به مصاحبه با دکتر پوریا امیر تقوی و دکتر جواد روشنی، مدیران مرکز تخصصی فیزیوتراپی و آب درمانی حیوانات خانگی فیزیوپت جلب می‌کنیم:
افتخار این را داشتیم تا با دو تن از متخصصان و مدیران توانمند غرب استان تهران گفتگویی اختصاصی داشته باشیم. توجه شما را به مصاحبه با دکتر پوریا امیر تقوی و دکتر جواد روشنی، مدیران مرکز تخصصی فیزیوتراپی و آب درمانی حیوانات خانگی فیزیوپت جلب می‌کنیم:
کد خبر: ۵۳۰۸

ضمن اشاره به سوابق علمی و پزشکی خود در خصوص مشکلات، چالش‌ها و معضلات دامپزشکان توضیح دهید.
دکتر پوریا امیرتقوی: بنده سال ۹۷ دکترای دامپزشکی خود را از دانشگاه آزاد کرج دریافت نموده ام. نام مرکز تخصصی ما فیزیوتراپی و آب درمانی حیوانات فیزیوپت است. ما اولین و تنها مرکز ایران در این حوزه می‌باشیم.
مشکلات در زمینه دامپزشکی، بنا به شرایطی که می‌دانید، بسیار زیاد است. فردی که از دانشگاه فارغ التحصیل می‌شود، تنها دغدغه اش این است که مجوز بگیرد، در حال حاضر در تهران کلینیک‌های دامپزشکی اشباع شده است.
متاسفانه معضل بزرگی که با آن رو به رو هستیم، پذیرش دانشجو است. پذیرش دانشجوی دامپزشکی، در سطح کشور زیاد شده و بیش از حد توان آن شهر است. در آینده کسانی که در این رشته فارغ التحصیل می‌شوند، جایی برای فعالیت ندارند؛ بنابراین بهتر است که دانشگاه‌ها در این زمینه، پیگیر و سختگیری لازم را انجام دهند. پذیرش دانشجو کمتر شود، چه بسا در بعضی از شهر‌ها دانشکده دامپزشکی درحال اضافه شدن است. این موضوع در آینده برای دانشجویانی که به دنبال کار هستند، مشکل ایجاد می‌کند.
مشکل دیگری که وجود دارد، از جانب شهرداری است. متاسفانه مشکلی که درحال حاضر با شهرداری وجود دارد، بابت محل تاسیس دامپزشکی، است. جدیدا قانونی تصویب شده که کلینیک‌ها باید فقط در ساختمان‌های اداری تاسیس شوند. حتی در بعضی شهر‌ها کلینیک‌های دامپزشکی باید در حومه شهر فعالیت کنند و داخل شهر امکان کار ندارند. این مورد برای خود صاحبان پت، معضل تلقی می‌شود. همچنین برای صاحبان کلینیک‌های دامپزشکی، اجاره ساختمان‌های اداری گزاف است.
لطفا بفرمایید چه سالی فارغ التحصیل شده اید؟
دکتر جواد روشنی: بنده سال ۹۷ فارغ التحصیل شده ام.
اگر وزیر کشور بودید، برای بهبود حوزه دامپزشکی چه اقداماتی انجام می‌دادید؟
دکتر جواد روشنی: برای دانشجویان دامپزشکی، که فارغ التحصیل می‌شوند، راه را هموار می‌کردیم و با سازمان نظام دامپزشکی گفتگو می‌کردیم، تا تقسیم امتیازات را بهتر انجام دهد. در این صورت، فارغ التحصیلان بتوانند، بهتر فعالیت کنند.
همچنین بیمارستان‌ها و کلینیک‌ها را گرید بندی می‌کردیم. برای ورود دامپزشکان چالش‌ها و مشکلاتی که سد راه شان است را برمی داشتیم. به طور مثال افرادی هستند که باید سربازی بروند، تا امتیاز کسب کنند، درصورتی که می‌توان قبل از سربازی نیز، این امتیازات را کسب کرد. از نظر من مهم‌ترین کاری که نظام دامپزشکی باید انجام دهد، همین امتیازبندی است.
به نظر شما رسانه چه نقشی می‌تواند در زمینه کاری شما داشته باشد؟
دکتر جواد روشنی: در صنف کاری ما، فضای مجازی بهترین راه، برای اطلاع رسانی به مردم و سایر دامپزشکان است. البته در ایران مشکلاتی با پت وجود دارد که نمیتوانیم زیاد از صدا و سیما کمک بگیریم، اما در فضای مجازی، مانند اینستاگرام با ویدیو‌های مختلف و ایجاد آگاهی‌های مختلف، می‌توان این مطالب را مطرح کرد.
از نظر شما رسانه چه نقشی در زمینه کاری شما دارد؟
دکتر پوریا امیرتقوی:اگر رسانه به درستی استفاده شود، می‌تواند کارآمد باشد. در هر زمینه، یک سری افراد در فضای مجازی بهتر می‌توانند پتانسیل خود را ارائه دهند و مردم می‌توانند با خدمات آنها آشنا شوند.
بنظر من رسانه خوب است، به شرط آن که، درست استفاده شود. متاسفانه هستند افرادی که از رسانه به گونه‌ای استفاده می‌کنند که برای ما هم مشکل ایجاد می‌کنند. واقعا این موضوع مهم است که رسانه‌ای که در دست همگان است، درست استفاده شود.
ما خودمان سعی می‌کنیم ویدئو‌ها و درمان‌هایی را در فضای مجازی قرار دهیم، تا مردم بیشتر با زمینه تخصصی ما آشنا شوند. از اینکه ما در درمانگاه چه درمان‌هایی را انجام می‌دهیم، آگاه باشند. خوشبختانه نتیجه خوبی در این زمینه، گرفته ایم و مردم بسیار استقبال کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات