بیشترجامعه پزشکی ایران با آن که نخبه هستند، بعد از فارغ التحصیلی بسیار سردرگم میباشند. فارغ التحصیلان پزشکی با توجه به هزینههای بالای زندگی نمیتوانند فعالیت کنند و گاهی دیده میشود تمام زحمات درس خواندن خود را کنار میگذارند و در خارج از حوزه پزشکی فعالیت میکنند. اولین مرحله برای گذر ازمشکلات جامعه پزشکی درک پزشکان است و با نزدیک شدن به آنها میتوانیم وضعیت و مشکلات شان را درک کنیم. همین کاری که رسانه شما انجام میدهد و اطلاع رسانی میکند.
باید تعرفهها معقولتر و به استانداردهای جهانی نزدیک باشد، قشر پزشک از لحاظ اقتصادی خیلی در فشار هستنند. پزشکان در زمینه اطلاعات پزشکی باید به روز باشند ویکی از این راهها برگزاری سمینارهای پزشکی است. باید امکاناتی برای پزشکان مهیا باشد که با تازههای پزشکی و کارهای جدید پزشکی زودتر آشنا شوند.
انسان به امید زنده است وما زحمت زیادی برای پزشک شدن کشیده ایم و باید زندگی خوبی داشته باشیم تا این رشته را ادامه دهیم و تخصص و فوق تخصص و مراحل بعدی را طی کنیم. متاسفانه پزشکان ما ناامید هستند، چون زحمت زیادی برای گرفتن تخصص میکشند، ولی حقوق ناچیزی از بیمارستانها دریافت میکنند. در زمینه هزینه مطب و اجاره آن و هزینه پرسنل و مالیات مشکلات فراوان است و باید سخت گیریها در این زمینه کمتر شود.
نقش رسانه خیلی مهم است. رسانهها میتوانند جایگاه یک حوزه را بالا ببرند یا آن که آن را تخریب کنند. اگر جایگاه پزشکی مقدس است باید با تهیه فیلم اهمیت این حوزه را نشان داد. رسانهها و مطبوعات میتوانند با اطلاع رسانی جایگاه این حوزه را برجسته نمایند و موقیعت پزشکان و رسالت آنها را بیشتر نشان دهند. متاسفانه گاهی با حاشیهها رسالت پزشکی ضعیف نشان داده شده است و اطلاع رسانی صحیح میتواند راهکار مناسب را تامین کند.
زینب دکامی، نخبه شاهد و ایثارگر در گفتگو با خبرنگار جام جم بیان میکند:
خبرنگار جام جم البرز گزارش می دهد؛
حجر گشت مطرح کرد؛