معین تند دست، مدیر آموزشگاه موسیقی خانه سه تار:

بعد تجاری در آموزش موسیقی پررنگ تر شده است

افتخار این را داشتیم، تا با یکی از متخصصان و مدیران توانمند غرب استان تهران گفتگویی، اختصاصی داشته باشیم. توجه شما را به مصاحبه با معین تند دست، مدیر آموزشگاه موسیقی خانه سه تار جلب می‌کنیم:
افتخار این را داشتیم، تا با یکی از متخصصان و مدیران توانمند غرب استان تهران گفتگویی، اختصاصی داشته باشیم. توجه شما را به مصاحبه با معین تند دست، مدیر آموزشگاه موسیقی خانه سه تار جلب می‌کنیم:
کد خبر: ۵۷۷۵

در حوزه شما در بخش ملی و کشوری چه مشکلاتی وجود دارد؟
در مورد آموزش موسیقی، مشکلات زیادی داریم، به این دلیل که آموزش، پایه‌ترین بخش، در هر صنف است. برای آموزش باید تخصص و تجربه داشته باشید و همچنین دارای تجربه باشید. متاسفانه در آموزشگاه‌های موسیقی، به علت مدت زمان کم کلاس ها، افراد کمی، سطح یادگیری مناسبی را طی می‌کنند و بسیاری از افراد، در اوج علاقه، ناامید می‌شوند.
برای رفع این گونه موارد، چه پیشنهاد و ایده‌ای دارید؟
باید از خودمان شروع کنیم، موسیقی ایرانی، بسیار احساسی است و فردی که سراغ موسیقی می‌آید، فقط احساس خود را ارضا می‌کند و صرفا می‌خواهد به درون خود نزدیک شود و احساس خود را بشناسد. بنابراین، ما در ابتدا باید با هنرجویان خود، دوست باشیم و درک و احساس متقابل، بین معلم و شاگرد باشد، استاد نورعلی برومند، به عنوان یک موسیقی دان، می‌گوید که باید بین معلم و شاگرد، ارتباط باشد تا شاگرد پیروی انجام دهد، آموزش ساز، باید درونی شود.
با عرض تأسف، آموزش موسیقی، بیش‌تر به یک امر تجاری شبیه شده است و این موضوع در کل کشور اشاعه پیدا کرده است. ما تلاش می‌کنیم، با تکنیک‌های فعال، در روستا‌های دور کشور، آموزش دهیم و با این روش خیلی از مشکلات حل شده، ولی یک دست صدا ندارد. دولت باید حمایت کند و مراکزی تأسیس کند که افراد با تجربه گرد هم بیایند و با همکاری یکدیگر و برنامه ریزی مناسب شرایط را فراهم کنند. بنده علاقه‌مند هستم که هر فرد به گونه آموزش ببیند که خود بتواند به علاقه‌مند دیگر آموزش دهد، همچنین بتوانم، بسته‌های آموزشی را در این حوزه ارائه دهم.
اگر شما مسئولیتی در این حوزه داشتید چه اقدامات مفیدی، انجام می‌دادید؟
پیشنهاد بنده، این است که از اساتید این رشته، کمک بگیریم. قبل از انقلاب، مرکزی بود که در آنجا، اساتید و شاگردان گرد هم می‌آمدند و کنسرت اجرا می‌کردند. اساتید دیگر نیز از نقاط دیگر کشور، به این مرکز می‌آمدند. کتاب‌های گذشته، خیلی ارزشمند هستند، ولی ریتم در جهان تند شده است و افراد و علاقه مندان، بیشتر در تکاپو هستند و راغب هستند، زودتر یاد بگیرند، بنابراین ما باید مانند کشور‌های دیگر، که به سرعت در حال یادگیری هستند، حرکت کنیم.
رسانه‌ها و مطبوعات، چه تاثیری در این حوزه دارند؟
هدف اصلی هر رسانه اعم از، روزنامه و یا شبکه‌های مجازی، رضایت دنبال کنندگان خود است که بسیار مناسب و منطقی است. ما باید در این حوزه نقش آفرینی کنیم. رسانه‌ای مانند جام جم، می‌تواند مطالب صحیح و دقیق و زیبا را به مردم انتقال دهد و شناخت مردم را بیشتر نماید.

newsQrCode
برچسب ها: معین تند دست
ارسال نظرات