روزبه فاطمی، مدیرعامل و رضا فاطمی، رئیس هیات مدیره شرکت مانا الماس فاطمی، برند فیلجون:

صنعت، قلب کشور است

افتخار این را داشتیم تا با دو تن از متخصصان و مدیران توانمند غرب استان تهران، گفتگویی اختصاصی داشته باشیم. توجه شما را به مصاحبه با روزبه فاطمی، مدیرعامل و رضا فاطمی، رییس‌ هیات مدیره شرکت مانا الماس فاطمی، برند فیلجون، جلب می‌کنیم:
افتخار این را داشتیم تا با دو تن از متخصصان و مدیران توانمند غرب استان تهران، گفتگویی اختصاصی داشته باشیم. توجه شما را به مصاحبه با روزبه فاطمی، مدیرعامل و رضا فاطمی، رییس‌ هیات مدیره شرکت مانا الماس فاطمی، برند فیلجون، جلب می‌کنیم:
کد خبر: ۶۰۵۸

درخصوص مشکلات و موانع صنف خود توضیح فرمایید.

روزبه فاطمی: حوزه فعالیت ما، تولید محصولات یکبار مصرف است. طی یک یا دو سال اخیر، ما در این حوزه، مشکلات فزاینده‌ای داشته‌ایم مانند قطعی برق. شهرک صنعتی شمس آباد، که یکی از شهرک‌های بزرگ است، از سایر شهرک ها، در این مورد وضعیت بهتری دارد. تابستان و زمستان، ۲ روز در هفته برق قطع می‌شد، ولی امسال به یک روز در هفته کاهش یافته است و ما به این یک روز راضی هستیم. در راستای حل این معضل بزرگ، به ناچار، ژنراتور خریداری کردیم، اما تهیه سوخت برای ژنراتور، خود مشکل ساز است. باید گازوئیل آزاد، خریداری کنیم که از قرار هر لیتر، ۲۰ هزار تومان، برای یک روز، هزار لیتر مصرف دارد که حدود ۲۰ میلیون تومان، می‌شود.

راهکار و ایده شخصی شما، برای برون رفت از این شرایط و مشکلات چیست؟

رضا فاطمی:از نظر بنده، قلب هر کشور، صنعت آن است و صنعت نیز توسط کارخانجات اداره می‌شود. قسمت اصلی صنعت، صنایع پایین تر، یعنی کارخانه‌هایی که با تعداد زیر ۱۰۰ نفر اداره می‌شوند، هستند. اینها هستند که صنعت و کارخانه‌های بزرگتر را استوار نگه می‌دارند. در مورد وضعیت برق باید مدیریت بیشتر و مناسب تری انجام شود. برق همه قسمت‌های کشور را می‌توان قطع شود، به جز صنعت و کارخانجات. زمانی که برق نداریم، تولید هم نخواهیم داشت و با در نظر گرفتن هزینه‌های ثابت، درآمد مجموعه منفی می‌شود. برای جبران این چند روز، باید هزینه و انرژی زیادی صرف شود تا این شرایط را مدیریت کنیم. راهکار این است که به کارخانه‌های کوچک کمک کنند و حداقل برق و یا سوخت ژنراتور آنها، تامین شود تا کارخانه همیشه فعال باشد. این درخواست اصلی و مهم صنعت گران می‌باشد.

اگر در جایگاه یک مدیر تصمیم گیر و تصمیم ساز در عرصه ملی و کشوری بودید، چه راهکار اساسی و کلیدی برای حمایت از این صنف ارائه می‌کردید؟

روزبه فاطمی: چندین مشکل وجود دارد. اول اینکه ما در کارخانه ها، مشکل تامین نیروی کار داریم. نیروی کار باید ایرانی باشد که کم بوده و همیشه در دسترس نیستند و مرتب سر کار نمی‌آیند. این موضوع واقعیت است و باید پذیرفته شود.
جذب نیروی کار ایرانی مناسب، بسیار کم است و مجاز به جذب اتباع هم نیستیم، با این اوصاف چه کسی باید کار و تولید کند. اگر از جانب سازمانی، نیروی ایرانی به ما معرفی شود، قطعا از آنها استفاده می‌کنیم. در حال حاضر کشور و صنعت ما، توسط اتباع چرخانده می‌شود. اتباع نقش مهمی در صنعت دارند. اگر مدیر بودم، راهکاری ارائه می‌دادم که اتباع افغانی، شرایط حضور در کارخانه‌ها را داشته باشند. هنگام سرشماری اگر نیروی کار افغان داشته باشیم جریمه می‌شویم.

نقش خلاقیت، نبوغ و ابتکار عمل و ذوق هنری، در حوزه فعالیت شما به چه میزان است؟

رضا فاطمی: بدون شک موثر است. به صورت کلی در هر صنعتی، نبوغ و خلاقیت است که شما را از سایر همکاران، برجسته‌تر می‌کند. این موضوع در صنعت ما نیز مشهود است. کارخانه‌های کوچک، می‌تواند کپی و شبیه سازی کرده و فعالیت کنند. کارخانه‌های بزرگتر و مجموعه‌های به روز، بدون شک باید نبوغ و خلاقیت داشته باشند تا هرروز با ایده جدید، خود را متفاوت نشان دهند. این ایده باعث می‌شود که نشان دهند، سطح آنها بالاتر است و یک گام از سایرین جلوتر هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات