
به گزارش جام جم البرز؛ مریم منوری روز شنبه افزود: این نظارتها تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
وی اضافه کرد: بازرسیها بیشتر بر نان، مواد لبنی، میوه، سبزی، روغن، برنج، خرما، نان، حلیم، آش و زولبیا و بامیه خواهد بود.
منوری گفت: بازرسان با تخلفات گرانفروشی، کم فروشی، عدم درج قیمت، عدم صدورفاکتور، عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی، تقلب و احتکار برخورد قانونی خواهند کرد.
وی خاطرنشان کرد: در اجرای این طرح تیمهای معاونت نظارت و بازرسی اتاق اصناف، صنعت و معدن، جهادکشاورزی، اماکن، بهداشت و تعزیرات حکومتی استان البرز بر نحوه عرضه کالا در واحدهای صنفی نظارت میکنند.
منوری بیان کرد: با توجه به افزایش تقاضا برای برخی کالاها ومواد غذایی در ماه مبارک رمضان، نظارت و کنترل بازار از تخلفهای احتمالی پیشگیری میکند.
وی گفت: مردم میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی، مراتب را به واحد نظارت و بازرسی اتاق اصناف البرز با شماره ۱۲۴ مطرح کنند.
طی گفتگو با حسین مومنی، مدیرعامل شرکت معماری معرفی شد:
علی راوند، مدیر اجرایی مجموعه تبیین کرد:
علی راوند، مدیر اجرایی مجموعه گروه فنی مهندسی راوند:
دکتر سحر تهامی، مدیریت باشگاه ورزشی ست تاکید کرد: