
در رابطه با مشکلات صنف گل و گیاه توضیح دهید.
مشکلات زیادی در این حوزه وجود دارد، به هر حال در یک سالی در زندگی بنده، این اتفاق افتاد که بسیاری از اصناف و مشاغل، از دولتی به خصوصی تغییر یافتند، اولاً به جهت اینکه در کیفیت تولیدات و صادرات رقابت وجود داشته باشد و به موفقیتهای بیشتری نائل گردیم و دوم به دلیل اینکه هزینهها و مسئولیتهای دولت اندک شود، بسیار عالی میباشد، ولی این مسئله مستلزم آن است که، از جانب دولت یک مدیریت کلی صورت گیرد و تمامی اصناف به طور شخصی رها گشتند که بسیاری از سرمایهداران در اصناف مختلف شاید موفقیت خودشان را در این مشاغل نمیدیدند و سرمایههای خود را به عنوان سرمایههای ملی و با نام مهاجران از کشور ایران خارج نمودند و آنهایی که در کشورمان ماندند و برای وصول به اهدافشان، مقاومت و تلاش نمودند، متاسفانه آنقدر مشکلات و چالشها برای آنها ایجاد کردند که طی مدت طولانی نه اتفاق مقطعی، صنف خود را رها کردند و به مشاغل دیگر مثل خرید و فروش و معاملات روی آوردند، که دیگر تولیدات اتفاق نیفتاد و آن صنف شغلی ناقص ماند و متحمل شکست گردید. به طور کلی گل و گیاه و کشاورزی در جامعه نشاط فراوانی ایجاد میکند و تاثیر بسزایی در روح و روان افراد جامعه دارد. بنده با هدف، به اندازه ۱۰ مرد در این حرفه به طور شبانه روز تلاش میکنم، یک خانم با توجه به محدودیتهایی که در جامعه ما وجود دارد به حمایت شهرداری نیاز دارد و برای کسانی که با امید، انگیزه، تلاش و تجربه، در این صنف واقعاً با جان و دل، فعالیت مینمایند، میتواند باعث ایجاد جریانات مثبتی شود.
اگر شما در جایگاه وزیر جهاد کشاورزی یا رئیس اتحادیه بودید، چه میکردید؟
با صداقت کار میکردم، واقعاً اول هدفم را در برابر پروردگار هستی، جامعه و کشور خودم، مشخص میکردم، سپس اهدافم را اجرا مینمودم، که این مسئله بسیار مهم است، متاسفانه هم اکنون اهداف بیان میشود ولی هیچ کدام به مرحله اجرا نمیرسد، چون اهداف واقعی نیستند و در کنارشان منفعت، سود، قدرت و موقعیتهایی هست که در نظر گرفتهاند شامل حالشان گردد.
راهکار شما برای این مسائلی که بیان فرمودید چیست؟
اولاً دولت گروهی کارآمد و متخصص ایجاد نماید، منظورم از تخصص؛ همان علم به اضافه تجربه است که میتواند مفید باشد. دوم اینکه دولت کلاسهای آموزشی در زمینههای مختلف اجرا نماید، ولی متاسفانه امروزه هم که دورههایی برگزار میشود، در نهایت به این موضوع ختم میگردد که شخصی مبالغی را از این آموزشها دریافت کند و آموزشها ظاهری هستند و به نتیجه و هدفی منتج نمیشوند، پس امیدوارم از جانب دولت حمایت صورت گیرد. ما غیر از گل و گیاه، کشت و کار نیز داریم که میتوانند صادر گردند، زیرا بسیاری از کشورها راغب هستند که با کشورمان همکاری کنند، اما اجازه ایجاد زمینه برای این عمل وجود ندارد.
سیامک نوده، مدیریت مجموعه ورزشی :
سید علیرضا موسوی، مدیر مجموعه بهسازان غرب:
رستم کامرانی، مدیر خدمات فنی کامرانیان:
رعنا حنفی سهزابی، رئیس هیئت مدیره شرکت فرشکده حنفی: