پدرام نوری، مدیریت باشگاه ورزشی پرفیت:

بدنسازی به جسم ورزشکاران، آسیب نمی زند

افتخار این را داشتیم تا با یکی از مدیران توانمند غرب استان تهران، گفت و گویی اختصاصی داشته باشیم، توجه شما را به مصاحبه با پدرام نوری، مدیر باشگاه پرفیت جلب می‌کنیم :
افتخار این را داشتیم تا با یکی از مدیران توانمند غرب استان تهران، گفت و گویی اختصاصی داشته باشیم، توجه شما را به مصاحبه با پدرام نوری، مدیر باشگاه پرفیت جلب می‌کنیم :
کد خبر: ۶۸۱۷

چه چالش‌ها و مشکلاتی در حوزه کاری شما وجود دارد؟

اولین مشکل در حوزه بدنسازی، که رشته‌های کراس فیت، تی آر ایکس، پاورلیفتینگ، را هم شامل می‌شود، دیدگاه عموم مردم به این رشته است. اکثر مردم فکر می‌کنند، بدنسازان و ورزشکاران، افرادی عبوس هستند که با میله و سنگ در ارتباطند و به خودشان آسیب می‌زنند و مشکلات شانه، زانو، دیسک کمر و گردن می‌گیرند و در نهایت یک عده هم که این ورزش را، حرفه‌ای دنبال می‌کنند با مصرف یک سری داروها، طول عمرشان کم می‌شود و آسیب می‌بینند، در حالی که اصلاً به این شکل نیست. ما در ورزش بدنسازی کار‌هایی را برای مردم انجام می‌دهیم و اکثراً افرادی قبل و یا بعد از جراحی به ما مربیان، ارجاع داده می‌شوند که به آنها تمارین درمانی بدهیم و افراد مسن نیز وقتی از نظر قدرتی، عصبی و عضلانی دچار ضعف می‌شوند، به ما ارجاع داده می‌شوند یا افرادی که از نظر مادرزادی مشکل دارند مثلاً کتف، مچ دست، پاهایشان پرانتزی یا ضربدری است به آنها تمارین توانبخشی، عصبی، عضلانی و درمانی می‌دهیم تا بتوانند یک زندگی بهتر را تجربه نمایند. حتی ورزشکاران حرفه‌ای هم که ورزش‌های گروهی مثل فوتبال، فوتسال، والیبال و یا رشته‌های رزمی انجام می‌دهند، نیازمند یک مکمل ورزشی به اسم بدنسازی هستند. در باشگاه‌ها مربی بدنسازی، مهم‌ترین رکن است، که از آسیب افراد جلوگیری می‌کند و آمادگی جسمانی را برایشان بالا می‌برد. بنده دوست داشتم در محیطی با مردم صحبت می‌کردم و حقیقت رشته بدنسازی را برایشان باز می‌کردم. این رشته نه تنها روی جسم و بدن کار می‌کند بلکه روی ذهن هم اثرات مثبت فراوانی می‌گذارد. در مدتی که افراد در باشگاه هستند، از جو جامعه دور می‌شوند و انرژی آنها تخلیه و شاد می‌شوند و دیدگاه بسیار خوبی نسبت به خود و جامعه می‌یابند.

اگر وزیر یا مسئول اجرایی بودید چه راهکاری برای برون رفت این مشکلات ارائه می‌دادید؟

اولاً با رسانه‌ای‌تر کردن این موضوع و دوم اینکه این مسئله را آموزش دهیم که مثلاً صدا و سیما، با یک سری برنامه‌های کوتاه، مسائلی را آموزش دهند که مردم بیشتر با این ورزش آشنا شوند. معضل دیگر مربوط به این است که خود باشگاه‌ها بسیار زیاد هستند و در هر خیابان دو باشگاه هست اگر فضا بزرگتر بود قطعاً بهتر می‌شد اگر یک مجموعه ورزشی داشته باشیم برای ارائه خدمات مثل مجموعه سلامت که در ابتدا قسمت‌های مختلف بدن و آسیب‌ها چک شود و سپس با یک پزشک روانشناس، مشاوره‌ای صورت گیرد که مشخص گردد، علایق افراد چیست، خیلی بهتر می‌شود، مثلاً باشگاهی با سقف بلند و محیطی وسیع و شامل تمامی رشته‌های ورزشی با باشگاه‌هایی زنجیره‌ای که شرایط را بهتر خواهد کرد.

نقش رسانه را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ چه اقداماتی صورت دهند که در حوزه کاری شما تاثیرگذارتر باشد؟

خدا را شکر هم اکنون در فضا‌های مجازی دیدگاه بهتری نسبت به این ورزش و باشگاه دار‌ها وجود دارد، ولی در روزنامه‌ها کمتر دیده‌ام، اگر بخشی به این رشته ورزشی و رشته‌های مختلف، اختصاص داده شود و هر روز یک مقاله یا تحقیقی جدید، در این مورد، انجام بگیرد بسیار مثمر ثمر خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات