
در آغاز قبل از هر چیز توصیه میکنیم جوانان از لحاظ فنی، مهارت کسب کنند و ارتقای شغلی داشته باشند و در فضای کار عملی قرار بگیرند. این امکان را داریم که در آنچه از سوی دولت پایه گذاری شده است، میتوانیم به جوانان خوب کشورمان کمک کنیم، تا بتوانند کاملاً به طور فنی، ارتقای شغلی داشته باشند و وارد بازار کار شوند.
سازمان فنی و حرفهای یکی از ارکان اساسی و کاملا سازمان یافته، زیر نظر وزارت کار میباشد. دانشجویانی که به دنبال شغل هستند، از طریق آموزشگاههای آزاد امکاناتی در اختیارشان قرار گرفته میشود که مهارتهای فنی، حسابداری، تعمیرات خودرو، موبایل و ... کسب کنند. در این صورت پس از ورود این افراد به بازار کار مشاغل مختلف، رونق ایجاد میشود.
جوانان این مرز و بوم، استعداد بالایی دارند به خصوص، متولدین دهه ۸۰ و ۹۰. بعضی از این بچهها مهارت برنامه نویسی پایتون خوانده و هوش مصنوعی کار میکنند، که به المپیاد فرستاده شده و رتبههای بالا کسب کردهاند. ما باید این جوانان را حمایت کنیم که بتوانند رشد کنند.
در کلیه اصناف مشکلاتی وجود دارد، سیستمهای قدیمی، باید سالیانه به روز رسانی شده و ارتقا داده شود و تدریس باید نسبت به شرایط و پیشرفتهای جهانی انجام شود. دانش آموختگان نیز باید از جانب سازمان فنی و حرفهای، حمایت شوند تا خودشان بتوانند به سیستم ورود کرده و به صورت آزمایشی فعالیت را شروع کنند. سپس از طرف مقامات بالاتر مورد تایید قرار گرفته و ماندگار شوند.
بنده پیشنهاد میکنم، اگر دولت با ما همکاری و همیاری نماید ما میتوانیم برای ارتقای سیستمهای جدید، تمام نیروی خود را به کار گرفته و این امر مهم را اجرا نماییم تا جوانان از سیستمهای نوین در کشور استفاده کنند.
امروزه نقش مطبوعات در خصوص این امر کمرنگ شده است و اکثر جامعه به شبکههای مجازی روی آوردهاند. رسانه نیز باید فعالیتهای خود را در جهت ارتقاء سطح آگاهی و فرهنگ سازی بیشتر و پویاتر نماید.
نرگس مظفر، مدیر آموزشگاه بی همتا مظفر :
میرغفور سیدی کورایی، کارشناس ارشد سازمان فنی و حرفه ای و مدیر مجتمع فنی آموزشی راهیان:
پیمان ریحانیان، مدیریت مجموعه کارانا مطرح کرد:
فاطمه حسامی، کارشناس تکنولوژی دوخت و موسس آموزشگاه فاطمه حسامی :