
ضمن اشاره به سوابق فعالیت خود بفرمایید، چه چالشها و مشکلاتی در حوزه کاری شما وجود دارد؟
فعالیت ما به صورت کلی، کارهای تبلیغاتی در فضای مجازی است و قدم اول تبلیغات را، همیشه برای کارفرماهای خودمان، با ایجاد یک سایت در نظر میگیریم، به عبارتی طراحی سایت انجام میدهیم. برای ایجاد یک سایت، نیاز است که المانهایی را کنار یکدیگر داشته باشیم، تا بتوانیم به نتیجه نهایی و دلخواه برسیم. یکسری مجوزها، برای کسب و کار مجازی الزامی است. مانند نماد اعتماد الکترونیک، که همان اینماد است. دریافت این آیتمها برای کارفرماهای ما، مسیرهای پر چالشی دارد، به فرض که کارفرمای ما میخواهد برای سایت خود، نماد الکترونیکی بگیرد، یا یک درگاه پرداخت و یا هر مجوز دیگری، بحث روند آن ثبت نام تا به نتیجه رسیدن، دچار چالشهایی میشود که به نظر من لازم است تا حدی آسانتر گرفته شود. تا بتوانند، مجوزهای مورد نیاز را بگیرند، مورد بعدی، موضوع هزینههای تبلیغات برای سرمایه است. تبلیغات مجازی، یک حوزه وسیع است و با هزینههایی که در این زمینه میشود ارتباط مستقیم دارد. نکته قابل توجه کارفرماها، مقرون به صرفه بودن هزینهها است. از ابتدای راهاندازی تا پیاده سازی وب سایت، هزینههای دست و پاگیری داریم. مورد بعدی که اصل داستان شغل ما میباشد، اینترنت است. کندی و قطعیهای پی در پی اینترنت و از آن مهمتر، بحث عدم ثبات وضعیت اینترنت ملی است. سرعت اینترنت بدون شک، گرفتاری خاص خود را دارد و قطعی اینترنت از آن بدتر، به خصوص اگر در زمان خاصی باشد، باعث میشود که روند کار مختل شود، گاهی میبینید که سرعت اینترنت آنقدر ضعیف است که حتی یک عکس هم آپلود نمیشود، چه برسد به اینکه، بخواهید صفحه سایتی را طراحی کنید.
اگر در جایگاه مسئول اجرایی کشور بودید، چه راهکاری ارائه میکردید؟
بنده برای موضوع مجوزهای کسب و کار، معتقدم که طی ۴سال اخیر، اتفاقات بسیار خوبی افتاد، ولی متوقف گردید و روند آن بسیار کند شد. ضروری است که در این حوزه روند دریافت مجوزها سهل الوصولتر شود.
برای بالا رفتن برآیند کار، چندین ارگان خاص مانند وزارت صنعت و معدن، دارایی و بانک مرکزی، باید با همدیگر همفکری نموده و با انسجام، امور را اجرا نمایند. این ارگانها باید با همدیگر پلتفرم و بستر واحدی را مهیا کنند.
رسانهها در حوزه کاری شما چه تأثیری میتوانند داشته باشند؟
متاسفانه نه تنها در حوزههای کاری، بلکه در کل فضای جامعه دچار یک فقر اطلاعاتی هستیم. اگر مشکلات را از طریق رسانه مطرح میکنیم، قطعا به گوش مسئولین و صاحب نظران خواهد رسید. دغدغه بنده، به عنوان مدیر این مجموعه و کارفرما این است که ما نمیتوانیم مشکلات و معضلات کسب و کار را به گوش ایشان برسانیم، اما روزنامه جام جم، با تخصص و پیگیریهای مداوم، بدون شک این نکات را به گوش مسئولین میرساند.
حمیدرضا نصیری، مدیر شرکت وب مانسر:
میثم فلاح، مدیر مجموعه فناوری اطلاعات تکین خاطر نشان ساخت:
امیر رضا طاهری، مدیر مجموعه آموزشی کیسان:
افشین شیرمحمدی، مدیرعامل شرکت مهندسین مشاور رونشان فضا: