
فعالیت اصلی مجموعه تحت مدیریت شما چیست؟
فعالیت اصلی ما در زمینه درختان مثمر، بهویژه درختان مثمر اصلاح شده، میباشد و بر این موضوع متمرکز هستیم.
پیشنهاد و راهکار جنابعالی برای توسعه کمی و کیفی این صنعت در کشور چیست؟
به نظر من باید بیشتر به سمت کشت درختان اصلاح شده حرکت کنیم. در حال حاضر، در بسیاری از باغات قدیمی کشور، درختان فرسوده و قدیمی وجود دارند. باید این درختان یا با روشهای مناسب حفظ شوند یا از طریق پیوندهای جدید، بهینهسازی شوند تا زحمات کشاورزان به ثمر برسد. متأسفانه در گذشته، به دلیل نبود علم کافی و دقت در انتخاب پیوندها، بسیاری از باغداران عمر خود را صرف درختانی کردهاند که پس از ۴ یا ۵ سال بهرهوری لازم را نداشتهاند؛ بنابراین بهتر است کشاورزان از درختان اصلاح شده استفاده کنند و هنگام خرید، با مشورت کارشناسان، درختانی متناسب با شرایط اقلیمی منطقه خود انتخاب نمایند. این کار هم برای خودشان سودآور خواهد بود و هم به نفع کشور تمام میشود.
نقش و جایگاه این صنعت را تا چه حد حائز اهمیت میدانید؟
کشاورزی نقش بسیار حیاتی در هر کشوری دارد، به طوری که میتوان آن را به قلب انسان تشبیه کرد. بدون کشاورزی، یک کشور فلج میشود، زیرا تمام نیازهای غذایی مردم، از میوه گرفته تا گندم و برنج، وابسته به این صنعت است.
در این صنف، چه موانع و مشکلاتی وجود دارد؟
مهمترین مشکلات ما در دسترسی به سموم و کودهای با کیفیت است. سموم و کودهای مناسب یا به سختی وارد میشوند یا کیفیت مطلوبی ندارند که این مسئله بر کیفیت تولیدات تأثیر مستقیم میگذارد.
نقش و جایگاه رسانهها و مطبوعات را در صنعت کشاورزی چگونه ارزیابی میکنید؟
رسانهها نقش بسیار مهمی دارند. بسیاری از مردم، چه دارای باغ و چه ویلای کوچک، اطلاعات کافی درباره انتخاب گیاهان مناسب برای منطقه خود ندارند. اطلاعرسانی گسترده و هدفمند از طریق رسانههای مختلف میتواند، آگاهی مردم را افزایش دهد و آنها را در انتخابهای درستتر یاری کند. این موضوع نه تنها به نفع مشتریان، بلکه به سود کل صنعت کشاورزی کشور خواهد بود.
محمود مبینی، مدیرعامل شرکت طراحان گستر میهن نوا تصریح کرد :
محسن عمرانی، مدیریت مجموعه بستنی ویرول:
مجید عابدینی، مدیریت صنعت گل و گیاه کشاری تبیین کرد:
دکتر احسان زندی، مدیریت گروه آموزشی آکادمیک انگلیش :