سمیه لشگری پور، مدیر مجموعه پتینه کارا:

رسانه‌ها به معرفی متخصصان و بررسی دقیق‌تر عملکرد آن‌ها بپردازند

افتخار این را داشتیم تا با یکی از متخصصان و مدیران توانمند غرب استان تهران، گفت‌وگویی اختصاصی داشته باشیم. توجه شما را به مصاحبه با سمیه لشگری پور، مدیر مجموعه پتینه کارا جلب می کنیم:
کد خبر: ۷۳۰۹

لطفاً حوزه فعالیت خود را معرفی کنید؟

ما در زمینه بازسازی و طراحی داخلی فعالیت می‌کنیم؛ چه در منازل مسکونی و چه در فضاهای عمومی مانند مترو، شرکت‌ها، دفاتر و سایر اماکن. خدمات ما به‌صورت کامل، از مرحله طراحی اولیه تا اجرای نهایی پروژه، ارائه می‌شود.

به‌صورت کلی، چه موانع یا مشکلاتی در این حوزه وجود دارد؟

متأسفانه یکی از مهم‌ترین مشکلات ما، ورود افراد غیرمتخصص به این حوزه است. افرادی که دانش و مهارت کافی ندارند، خود را به‌عنوان متخصص معرفی می‌کنند و همین موضوع باعث کاهش کیفیت خدمات و بی‌اعتمادی در بازار می‌شود.

بنده شخصاً سال‌ها آموزش دیدم، دوره‌های تخصصی گذراندم و تحصیلات مرتبط داشتم تا به جایگاهی که امروز دارم برسم. اما متأسفانه وجود افراد غیرحرفه‌ای، تصویر درستی از این شغل ارائه نمی‌دهد و باعث افت کیفیت و ارزش کار می‌شود. دغدغه اصلی بنده این است که به مردم نشان دهم اگر می‌خواهند نتیجه مطلوبی بگیرند، باید کار را به متخصصان بسپارند؛ در غیر این صورت، آنچه انتظار دارند را به‌دست نخواهند آورد.

پیشنهاد شما برای برطرف شدن این موانع چیست؟

آگاه‌سازی جامعه و مشتریان، راه‌حل اصلی این مشکل است. باید به آن‌ها آموزش داده شود که چطور افراد حرفه‌ای را از غیرحرفه‌ای تشخیص دهند. بررسی سوابق، نمونه‌کارها، مشاهده رضایت‌نامه‌ها و ارتباط مستقیم با کارفرمایان قبلی می‌تواند در انتخاب درست بسیار مؤثر باشد.

آیا فضای مجازی مانند اینستاگرام به کار شما آسیب زده یا مفید بوده است؟

فضای مجازی اگر درست و حرفه‌ای استفاده شود، بسیار مفید است. می‌توان نمونه‌کارها را در معرض دید عموم قرار داد و اعتمادسازی کرد. اما نکته مهم این است که کار ما طراحی‌محور و هنری است و گاهی تصاویر منتشرشده متعلق به فرد یا گروه واقعی نیست.

برای همین، باید مخاطبان آگاه باشند که صرفاً به عکس‌ها اکتفا نکنند. باید ببینند آن پروژه واقعاً توسط چه کسانی انجام شده، مراحل کار چگونه پیش رفته و آیا رضایت مشتری نهایی حاصل شده یا خیر. در این صورت، فضای مجازی ابزاری مؤثر برای تمایز میان حرفه‌ای‌ها و افراد بی‌تجربه خواهد بود.

برای مخاطبان در انتخاب ارائه‌دهندگان خدمات چه پیشنهادی دارید؟

حتماً از ارائه‌دهندگان خدمات بخواهند رزومه کاری، نمونه‌کار واقعی و اطلاعات پروژه‌های قبلی را در اختیارشان بگذارند. این اطلاعات می‌تواند شامل تصاویر قبل و بعد، مراحل اجرا، رضایت‌نامه‌های مشتریان و حتی بازدید حضوری از پروژه‌های انجام‌شده باشد. این کار، هم به آن‌ها اطمینان می‌دهد و هم بازار را برای افراد غیرحرفه‌ای محدود می‌کند.

در پایان، نقش رسانه را در حوزه کاری خود چگونه ارزیابی می‌کنید؟

رسانه‌ها می‌توانند نقش بسیار مهمی در دیده شدن افراد حرفه‌ای ایفا کنند. بنده حدود پنج سال است که با تلاش و تعهد در این حوزه فعالیت می‌کنم، اما هنوز آن‌طور که باید و شاید دیده نشده‌ام. در مقابل، افرادی که صرفاً حضور پررنگ‌تری در فضای مجازی داشته‌اند، بدون داشتن تخصص واقعی، بیشتر شناخته شده‌اند.

اگر رسانه‌ها به معرفی واقعی متخصصان و بررسی دقیق‌تر عملکرد آن‌ها بپردازند، می‌توانند تأثیر بزرگی در ارتقای سطح این حرفه و آگاه‌سازی مخاطبان داشته باشند.

newsQrCode
ارسال نظرات