بزرگترین چالشی که با آن روبرو هستیم، ورود افراد بدون مجوز به این حوزه بدون داشتن تجربه، مهارت و تخصص لازم است. آنها به دلیل سهولت در دریافت مجوز کسب و کار به این صنعت وارد میشوند. متأسفانه، مسئولان به طور کافی حمایت نمیکنند و مدت دو سال است که در حال مذاکره با اتاق اصناف برای حل این مسئله هستیم.
تولید داخلی در این صنعت بسیار ضعیف است. اجناس ایرانی رشد چشمگیری در قیمت داشته اند، اما کیفیت مناسبی ندارند. مواد اولیه مورد استفاده نیز با کیفیت نیستند و استفاده از آلومینیوم معمولاً با ضایعات صورت میگیرد. موضوع دیگر این است که اجناس ایرانی گران میشوند، اما کیفیت بالایی ندارند. مواد اولیه با کیفیت مناسبی در دسترس نیستند و آلومینیوم استفاده شده اغلب با ضایعات تولید میشود.
متأسفانه، در یک دورهای تولید را آغاز کرده و به دلیل رقابت بین همکاران، آن را متوقف نمودیم. در سطح شهر، برندهای مختلفی وجود دارند و تمام محصولات، تولید داخلی هستند، زیرا به دلیل تحریم ها، واردات صورت نمیگیرد. اما بیشتر برندها تقلبی هستند. شاخصههای تولید در این صنعت بسیار پایین است. یکی از محصولاتی که کیفیت پخت و پز مناسبی دارد، ظروف مسی هستند. اما متأسفانه، مسها نیز خالص نمیباشند و اغلب از ضایعات استفاده میشوند. ظروف چدن نیز بیشتر از آهن ساخته شدهاند. بعضی از کارگاههای بازسازی ظروف زیرزمینی وجود دارند که در صورت عدم رعایت قوانین، بسیار زیان آور خواهند بود. ما از طریق مشتریان عنوان کرده ایم که افراد باید دانش مربوط به این صنعت را داشته باشند. اکثر افرادی که به این صنعت وارد میشوند، هیچ آگاهی درباره کار ندارند.
متأسفانه، پیگیری و نظارت کافی از صنف ما به عمل نمیآید. صدور مجوزها به صورت بی رویه باعث ضرر مردم و جامعه میشود. زیرا فعالیت ما مستقیماً با سلامت مردم در ارتباط است، و علاوه بر آن در این ظروف غذاها پخته میشود. بنابراین، نیاز است که همکاری بیشتری با ما صورت گیرد.
زینب دکامی، نخبه شاهد و ایثارگر در گفتگو با خبرنگار جام جم بیان میکند:
خبرنگار جام جم البرز گزارش می دهد؛
حجر گشت مطرح کرد؛