بهترین راهکار حفظ سلامت تلفن همراه

به قلم: علی ناصری
به قلم: علی ناصری
کد خبر: ۴۰۶۶

باتری و حفظ سلامت آن
امروزه اکثر تلفن‌های همراه از باتری‌های لیتیوم یونی استفاده می‌کنند، شاید بسیاری از شما بدانید که گرمای زیاد برای سلامت باتری‌های لیتیومی مضر است همچنین دمای بسیار سرد نیز برای سلامت باتری خوب نیست قرارگیری گوشی در معرض دمای سرد نیز واکنش‌ها را کُند می‌سازد و باعث می‌شود که به تلاش بیشتری برای شارژ نیاز باشد؛ بنابراین ظرفیت باتری کاهش می‌یابد. اجازه ندهید شارژ باـری گوشی تان به ۰ یا ۱۰۰ درصد برسد، بحث کالیبره کردن باتری (شارژ کامل) به باتری‌های قدیمی مربوط می‌شود، نه باتری‌های لیتیوم یونی شما با این روش شارژ کردن، بیشتر به باتری فشار می‌آورید و با این کار طول عمر آن را کاهش می‌دهید. از کابل و شارژر اصلی متناسب با توان باتری گوشی خود استفاده کنید و تا زمانی که مجبور نیستید به سراغ شارژر‌های دیگر نروید. یکی از روش‌های بسیار موثر برای مراقبت از باتری گوشی، خاموش کردن دستگاه در طی فرایند شارژ است، گاهی به دلایل مختلفی امکان خاموش کردن گوشی در حین شارژ وجود ندارد؛ در این حالت چگونه از باتری گوشی محافظت کنیم؟
در چنین حالتی بهتر است که تا حد امکان از گوشی برای انجام کار‌های سنگین مانند مکالمه، تماشای فیلم یا انجام بازی استفاده نکنید و گوشی را به حال خود رها کنید تا باتری بدون مشکل شارژ شود. این تکنیک ساده، اما بسیار حیاتی، نقش موثری در افزایش عمر باتری گوشی دارد. فقط در صورت لزوم از قابلیت شآرژ فوق سریع استفاده نمایید، قابلیت شارژ سریع بیش از حد لازم به باتری فشار وارد می‌کند، بنابراین عملکرد باتری در طول زمان آسیب می‌بیند. توصیه می‌کنیم برای افزایش طول عمر باتری گوشی بیشتر از روش شارژ آهسته استاندارد استفاده کنید.
اقدامات اولیه هنگام باد کردن باتری موبایل
باتری متورم مانند یک بمب است!
چنانچه متوجه شدید باتری باد کرده به هیچ عنوان آن را به شارژر نزنید و از قرار دادن باتری متورم در معرض حرارت خودداری کنید،
اگر باتری شما قابل تعویض است آن را از گوشی خارج کنید توجه داشته باشید که هرگز با اعمال فشار و ضربه اقدام به خارج کردن نکنید، زیرا این کار موجب سوراخ شدن و واکنش نشان دادن ترکیبات درون آن با اکسیژن و رطوبت هوای محیط شود و همچنین اگر باتری گوشی شما غیرقابل تعویض است به یکی از مراکز تعمیرات موبایل مراجعه کنید این مراکز تجهیزات لازم برای جداسازی ایمن باتری از گوشی را دارند.
آب خوردگی
اگر گوشی شما آب خورد، قبل از مراجعه به مراکز مجاز تعمیر گوشی آبخورده می‌توانید اقداماتی انجام دهید که میزان خسارت را کاهش دهید. بلافاصله پس از خاموش کردن گوشی، اگر باتری گوشی قابل جدا شدن است حتماً آن را جدا کنید.
اما اگر قابل جدا شدن نیست، از دکمه پاور برای خاموش کردن آن استفاده کنید، به هیچ دکمه‌ای دست نزنید تا مطمئن شوید گوشی روشن نمی‌شود. این عمل باعث خراب شدن کامل گوشی می‌شود. پس از خاموش کردن گوشی گوشی را ایستاده نگه دارید و اگر قابی روی آن وجود دارد، از گوشی جدایش کنید.
ابتدا بدنه گوشی را خشک کنید، گوشی را به هیچ وجه تکان ندهید یا ضربه‌ای به آن وارد نکنید. همچنین، درون گوشی هرگز فوت نکنید. بزرگترین خطایی که می‌توانید انجام دهید، شارژ کردن گوشی است، به دلیل وجود اتصالات، جریان برق وارد دستگاه می‌شود و باعث آسیب دیدن قطعات داخلی می‌شود..
اگر گوشی شما آب خورد، مهمتر از اینکه چه اقداماتی را انجا دهید، باید بدانید چه اقداماتی را انجام ندهید؛ یکی از خطا‌های متداول و غلط قرار دادن گوشی آب خورده درون کیسه برنج است، گرچه این کار ممکن است رطوبت را به حداقل برساند، اما به جای آن، ذرات خرد و همچنین ذرات گرد و غبار همراه با دانه‌های برنج به داخل گوشی نفوذ خواهد کرد و درنتیجه، صدمات بیشتری به آن وارد خواهد شد.
از باد سشوار برای خشک کردن گوشی آب خورده استفاده نکنید
چراکه باد سشوار آب را در داخل گوشی به حرکت می‌آورد و منجر به خیس شدن بخش‌های دیگری می‌شود که هنوز خیس نشده‌اند. علاوه بر این، حرارت تولید شده توسط سشوار می‌تواند به آی‌سی‌های گوشی آسیب برساند و فرایند تعمیر را سخت‌تر کند. تعمیر گوشی آب خورده یک موضوع حساس است و بهتر است بلافاصله پس از وقوع این حادثه، به یک مرکز خدمات مجاز مراجعه کنید تا میزان خسارت وارده به قطعات را ارزیابی کنند.
پیج اینستا گرام: applestore_derakhti
شماره موبایل: ۰۹۱۲۳۳۹۲۳۷۷
تلفن ثابت: ۰۲۶۳۳۵۰۶۸۰۰
آدرس:
استان البرز شهرستان کرج خیابان ۴۵ متری گلشهر خیابان درختی فروشگاه اپل استور
روز‌های فعالیت:
تمام روز: ۱۰: الی ۲۲

newsQrCode
ارسال نظرات