رمز پویایی علم و رونق تولید در هم افزایی صنعت و دانشگاه است

استاد و رییس مرکز ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه پیام نور البرز با اشاره به گسترش فعالیت های تحقیقاتی و خلاقانه در بخش دانشگاهی کشور و البرز تاکید کرد: رمز پویایی علم و رونق تولید در هم افزایی صنعت و دانشگاه است که کلید تحول و نوآوری تلقی می شود.
استاد و رییس مرکز ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه پیام نور البرز با اشاره به گسترش فعالیت های تحقیقاتی و خلاقانه در بخش دانشگاهی کشور و البرز تاکید کرد: رمز پویایی علم و رونق تولید در هم افزایی صنعت و دانشگاه است که کلید تحول و نوآوری تلقی می شود.
کد خبر: ۵۰۳۶

به گزارش جام جم البرز؛ دکتر عبدالقاسم ترابی در حاشیه نمایشگاه پژوهش استان البرز افزود: در عصر فناوری تنها ارتباط صنعت و تولید با بخش تحقیق و پژوهش می‌تواند به نوآوری و خلق آثار و محصولات جدید بینجامد.

وی ادامه داد: امروزه پویایی صنایع در تمام دنیا حاصل نوآوری و کار خلاقانه است که موجب شده تا انسان در عصر کنونی به راحتی از امکانات ویژه برخوردار شود.

ترابی با اشاره به شتاب علوم و فنون در جهان گفت: این تحولات حاصل ارتباط بین صنعت و پژوهش است که به خلاقیت و نوآوری ختم شده است.

استاد دانشگاه پیام نور البرز گفت: امروزه صاحبان ایده نیز برای تبدیل ایده‌های علمی خود به تولید و ثروت، نیازمند پشتوانه مالی هستند که در این زمینه بخش صنعت می‌تواند برای تحول درونی و کمک به تجاری سازی ایده‌ها وارد عمل شود.

وی تاکید کرد: رمز پویایی علم و رونق تولید در هم افزایی صنعت و دانشگاه است که کلید تحول و نوآوری تلقی می‌شود.

این استاد دانشگاه بیان کرد: کارآفرینی محصول خلاقیت، نوآوری و استفاده از فرصت‌هاست که با تلاش فرد، توام با ریسک و انگیزه برای رسیدن به کسب و کار ایجاد می‌شود.

وی ادامه داد: در کارآفرینی ما با استقلال فردی و همچنین با یک کار تیمی مواجه هستیم؛ نکته قابل توجه این است که بیشتر خالقان ایده و طراحان پروژه‌های علمی تمایل دارند که استقلال فردی داشته باشند تا کار تیمی و آنچه که ما را با برخی از کشور‌های پیشرفته متمایز کرده، همین موضوع است.

ترابی در ادامه گفت: در کشورما متاسفانه از کار‌های تیمی به دور هستیم، اما اگر بخواهیم به همین استقلال فردی بپردازیم، می‌توان گفت که کارآفرینی یک رفتار است نه یک صفت و یک شخص؛ کارآفرین می‌تواند با ایده‌های اولیه خود تکنیک‌ها و مفاهیم جدید را با استفاده از ابزار‌ها برای استانداردسازی محصول و تولید خود بر پایه آموزش و تحلیل انجام دهد.

این پژوهشگر افزود: نقطه عطف بین جوامع علمی آموزشی و صنعت، آموزش و تحلیل است که این دو در اینجا به هم می‌رسند و می‌بینیم که چقدر همین موضوع توانسته در حال حاضر به رشد و پیشرفت ما کمک کنند.

وی گفت: استان البرز یکی از استان‌های مهم و تأثیرگذار در اقتصاد کشور است و این بر کسی پوشیده نیست. بسیاری از صنایع و کارخانه‌های بسیار بزرگ در این استان قرار گرفته‌اند، اما اینکه صنایع و دانشگاه‌ها توانسته‌اند با ایجاد ارتباط تنگاتنگی به رفع مسایل و مشکلات این بخش کمک کنند و باعث بهبود تولید شوند، بحثی است که نیاز به بررسی و صحبت بیشتری دارد، اما معتقدم ما هنوز تا نقطه مطلوب در پیوند بین علم و صنعت فاصله داریم و باید سعی کنیم این فاصله را با اقداماتی موثر کمتر کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: دانشگاه پیام نورالبرز در مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری دانشجو حدود ۱۰ هزار دانشجو در بیش از ۱۰۰ کد رشته دارد.

ترابی خاطرنشان کرد: روزیکشنبه هفته آینده در سطح استانی تقدیر از پژوهشگران و فناوران برتر داریم.

نمایشگاه هفته پژوهش استان البرز از روز یکشنبه ۱۸ آذرماه به مدت چهار روز در سالن ورزشی شهدای شهرداری کرج آغاز به کار کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات