به گزارش جام جم البرز؛ سرهنگ "رسول جلیلیان" روز دوشنبه اظهار کرد: برخی مجرمان سایبری برنامههای جعلی شاد را در فضای مجازی انتشار داده و با تبلیغات گسترده در شبکههایاجتماعی، دانشآموزان را به نصب نرمافزار جعلی شاد تشویق میکنند.
وی اضافه کرد: مدیران مدارس درخصوص سوء استفاده و کلاهبرداری تحت عنوان به روز رسانی اپلیکیشن شاد اطلاع رسانی کرده تا علاوه بر مانع شدن برای کلاهبرداری از دانش آموزان استرس و اضطراب در آنها را کاهش دهند.
جلیلیان گفت: برای نصب و به روز رسانی اپلیکیشن شاد نیازی به پرداخت وجه نیست و کاربران میتوانند از وب سایت آموزش و پرورش و یا فروشگاههای معتبر مجازی دانلود کنند ضمن آنکه برای افرایش امنیت و حفظ حریم خصوصی از گذرواژههای مناسب ۲ مرحلهای استفاده شود.
وی با اشاره به حس کنجکاوی دانش آموزان و اطلاعات محدود آنها از تهدیدات و آسیبهای فضای مجازی به خصوص شبکههای اجتماعی خارجی افزود: احتمال افتادن در دام شیادان و تبهکاران فضای مجازی و آسیبهای روحی و روانی برای آنها دور از انتظار نیست.
جلیلیان افزود: خانوادهها و دانش آموزان هوشیار باشند چرا که برخی مجرمان با سوء استفاده از نرم افزار شاد به اکانت شبکههای اجتماعی کاربران دسترسی غیر مجاز پیدا کرده و با ایجاد اکانتهای مشابه با استفاده از شماره تلفن کاربران پیامی را با مضمون و اخطار کد دریافتی را ارسال نمایید، در غیر این صورت دسترسی شما در شبکه آموزشی شاد قطع خواهد شد" برای طعمههای خود ارسال میکنند.
وی خاطرنشان کرد: برخی خانوادهها و دانش آموزان به علت عدم آگاهی و اضطراب ناشی از قطع دسترسی به شبکه آموزشی شاد مبادرت به ارسال کد تایید به کلاهبرداران کرده و شرایط دسترسی غیرمجاز به اکانتهای کاربری خود را در شبکههای اجتماعی برای مجرمان سایبری فراهم میکنند.
رییس پلیس فتا البرز تاکید کرد: کاربران در صورت اطلاع از اینگونه موارد بلافاصله مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا اعلام نمایند
زینب دکامی، نخبه شاهد و ایثارگر در گفتگو با خبرنگار جام جم بیان میکند:
خبرنگار جام جم البرز گزارش می دهد؛
حجر گشت مطرح کرد؛