
به گزارش جام جم البرز، اصغر بیات در نشست بررسی طرحهای آبخیزداری مشارکتی با اشاره به شرایط ویژه استان البرز از حیث گسترش محورهای مواصلاتی بهعنوان شاهراه ۱۴ استان کشور گفت استان البرز به علت داشتن شیب بالای حوزههای آبخیز مشرف به مناطق مسکونی، صنعتی و کشاورزی نسبت به سیل و زمینلغزش حساسیت بالایی دارد و همچنین تغییرات اقلیمی و الگوهای بارشی در دهههای اخیر بر اهمیت اجرای طرحهای آبخیزداری در این استان افزوده است.
وی خاطرنشان کرد که اقدامات مناسب و اثر گذاری طی سالهای گذشته در راستای کاهش مخاطرات طبیعی انجام شده است، اما برای ارتقای این اقدامات، نیازمند مشارکت جدیتر جوامع محلی و دستگاههای اجرایی مانند بسیج سازندگی است.
علی شهبازی معاون آبخیزداری نیز با بیان اینکه دستیابی به توسعه پایدار نیازمند اجرای مدیریت جامع حوزههای آبخیز با مشارکت فعال جوامع محلی و دستگاههای اجرایی است، اظهار داشت: بسیج سازندگی با ظرفیتهای گسترده خود میتواند نقش مؤثری در پیشبرد اهداف آبخیزداری ایفا کند. وی افزود: معاونت آبخیزداری اداره کل به صورت جدی پیگیر توسعه همکاریهای مشترک با بسیج سازندگی خواهد بود.
در ادامه این نشست، محمد فلاحتکار رئیس بسیج سازندگی استان البرز نیز ضمن ابراز آمادگی این نهاد برای مشارکت در اجرای طرحهای آبخیزداری، گفت: مدیریت منابع آب و خاک از طریق رویکردهای مشارکتی قابل تحقق است و بسیج سازندگی با توجه به تجربه موفق خود در طرحهایی مانند کاشت یک میلیارد درخت، میتواند در کنترل سیلاب، کاهش فرسایش خاک و بهبود وضعیت مراتع و جنگلها نقشآفرین باشد.
نرگس مظفر، مدیر آموزشگاه بی همتا مظفر :
میرغفور سیدی کورایی، کارشناس ارشد سازمان فنی و حرفه ای و مدیر مجتمع فنی آموزشی راهیان:
پیمان ریحانیان، مدیریت مجموعه کارانا مطرح کرد:
فاطمه حسامی، کارشناس تکنولوژی دوخت و موسس آموزشگاه فاطمه حسامی :