
مشکلات این حرفه را باید به چند دسته تقسیم کنیم، یکی از این مشکلات مربوط به مسائل درون خانوادهها است و ناآگاهی والدین نسبت به آموزشهای نوین فرزند پروری است. در این رابطه چالشی با والدین وجود دارد که به شیوه سنتی فرزندشان را تربیت میکنند. از حدود ۳ یا ۴سالگی باید کودکان را به مراکز مشاوره ببریم و سپس آنها را در معرض یکسری آزمونها قرار دهیم. این آزمونها در سنین مختلف، شیوههای متفاوتی دارند.
مثلا در سنین خیلی پایین مانند ۲و ۳سال، این شیوه صرفا فقط به شکل بازی است ولی در سنین بالاتر، این بازیها یک مقدار فکریتر میشود و بحث کلام و بیان مطرح میشود و به صورت گروهی میشود. از چالشهای موجود، بحث والدین میباشد که راه حل مشخصی دارد و فقط باید آگاهسازی شود. نقش رسانه، در خصوص این موضوع میتواند بسیار موثر باشد.
نکته دوم حمایتهای نهادهای حکومتی است که نسبت به موضوع آموزش بنیادی کودک، هنوز به شکل موجه و قابل عرض نیست. اگر ما نامهای میزنیم و درخواست حمایت میکنیم، با اشتیاق و انگیزه پاسخی داده نمیشود.
قطعا باید بودجه مشخص و قابل توجهی را برای حوزه آموزش کودکان و آینده سازان این مرز و بوم قرار دهیم و انتصاب مدیران آموزشی با سواد و دلسوز، برای رفع معایب فعلی در این حوزه الزامی است.
رسانه در حل مشکلات این حیطه کاری، با اقداماتی مانند ایجاد آموزش و کارگاههای تخصصی و تولید محتوا و پادکست میتواند نقش چشمگیری را ایفا نماید.
حمیدرضا نصیری، مدیر شرکت وب مانسر:
میثم فلاح، مدیر مجموعه فناوری اطلاعات تکین خاطر نشان ساخت:
امیر رضا طاهری، مدیر مجموعه آموزشی کیسان:
افشین شیرمحمدی، مدیرعامل شرکت مهندسین مشاور رونشان فضا: