به گزارش جام جم البرز: "علیرضا عباسی" با اشاره به ضرورت حضور مردمی در تعیین سرنوشت سیاسی و اجتماعی خود اظهار کرد: با تصمیم مردم در همهپرسی سال ۱۳۵۸ قرار بوده و هست که مردم در انتخاب مسئولین و مدیران کلان کشور سهیم باشند و این حقی است که به مردم داده شده که این افراد را انتخاب کنند.
وی افزود: بر اساس این رفراندومی که برگزار شده اساس نظام هم به صورت اسلامی باید رعایت شود و مبانی دینی و شرعی باید مد نظر قرار گیرد. با این نگرش مردم در انتخابات مشارکت کنند و از بین کاندیداهایی که صلاحیت دارند دست به انتخاب بزنند و بهترین افراد را در سکان اجرایی، قانون گذاری و موضوعات شهری کشور انتخاب کنند.
عباسی ادامه داد: مردم مستقیما در این عرصه نقش اساسی دارند و انصافا در این چند ساله که از عمر انقلاب میگذرد هر جایی که نیاز بوده که مردم وارد شوند، چه انتخابات، چه راهپیماییها و تشییع پیکر شهدا حضور پیدا کردهاند و نشان دادهاند که در تمام عرصهها هستند، ولی مهمترین نماد جمهوریت کشورمان انتخاب است که مردم در آن حضور پیدا میکنند. این به عنوان یک حق به مردم داده شده که در تعیین سرنوشت خودشان از طریق انتخاب مدیران مشارکت کنند.
نماینده کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در این دوره از انتخابات هم، اهمیت حضور مردم بر کسی پوشیده نیست. مردم در این دوره هم حضور پیدا کرده و از یک سو مسئول اصلح را انتخاب میکنند و از سوی دیگر چشم طمع دشمنان را به کشور قطع خواهند کرد. حضور مردم یک پیام خوبی را برای بدخواهان نظام اسلامی خواهد داشت که با تمام مشکلات و انتقاداتی که در حوزههای معیشتی و اقتصادی دارند، اما بازهم در این عرصهها حضور پیدا میکنند و بر اساس آن سلایقی که دارند، دست به انتخاب میزنند.
وی گفت: نمایندگان مردم، دولت و نظام باید بستر را برای حضور مردم در انتخابات فراهم کنند تا بر اساس حقی و تکلیفی که دارند در انتخابات شرکت کنند. مردم آگاه باید خود بررسی کنند و بین این افرادی که هستند بهترین را انتخاب کنند و این کرسی ریاست جمهوری را به دست اهلش بدهند. یعنی یک اهلیت سنجی صورت بگیرد و بر اساس اهداف و آرمانها و مسائل فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و معیشتی که امروز با آن مواجه هستیم، دست به انتخاب بزنند و بهترین فردی که هم برنامه و هم مسئولیت پذیری دارد را انتخاب کنند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما برای اینکه بخواهیم مردم را پای صندوقهای رأی بیاوریم اولین موضوع این است که مردم امیدوار بشوند، گفت: از یک طرف مردم باید درست عمل کنند و کسی که دلسوز و پاسخگو است را انتخاب کنند و از سوی دیگر فردی که انتخاب میشود باید به تعهدات خود پایبند باشند و شبانه روز کار کند، برای عملی شدن شعارهای خود متعهد و پاسخگو باشد. اگر این اتفاق بیافتد قطعا مشارکت در انتخابات بعدی افزایش پیدا خواهد کرد و مشکلات هم حل خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه مردم، ولی نعمت ما هستند و باید بعد از رأی آوردن مردم را تکریم کنیم، اظهار کرد: مردم باید به شعارهایی که داده میشود توجه کنند که آیا اینها واقعی هستند و یا ادعایی بیش نیست. اگر برنامهای را از یک کاندیدا میخواهیم باید خودمان هم ارزیابی از این برنامه داشته باشیم که آیا شعار است یا واقعا برای حل مشکلات در این زمینه تحقیق و بررسی شده است.
عباسی عنوان کرد: امروز ما در بخش مسکن مشکلاتی داریم لذا باید ببینیم کسی که کاندیدای ریاست جمهوری است چه برنامهای در این حوزه دارد و یا اینکه در حوزه سلامت، کشاورزی و معیشت روستایی و امنیت چه اقدامی خواهد کرد و اینکه در بخش تفکرات راهبردی نظام با موضوعات منطقهای و محور مقاومت چه برنامهای مد نظر دارد.
عباسی افزود: ما انتظار داریم رئیس جمهور برای معیشت، اشتغال جوانان و تورم برنامه داشته باشد. وقتی شاخصها و معیارها را در نظر میگیریم یکسری شاخصهها و محورها اساسی را رئیس جمهوری که انتخاب میشود باید داشته باشد، منتخب انتخابات باید فعال و پرکار بوده و شبانه روز برای حل مشکلات مردم نداشته باشد و آگاه به موضوعات روز بوده و بتواند آنها را تفکیک کند.
وی خاطرنشان کرد: دکتر جلیلی برای تمام این موضوعات برنامه دارد و با تیمهای مختلف چندین سال است که کار کرده است و بین اقشار مختلف در قسمتهای مختلف کشور حضور پیدا کرده است و اعلام کرده از فردای انتخاب شدن این فعالیتها را شروع خواهد کرد. موضوع بعدی بحث اعتقادات و مبانی جمهوری اسلامی است که یکی از فاکتورهای بسیار مهمی است که کاندیداها باید داشته باشند.
وی افزود: برآوردمان این است که معتقد بودن به این مبانی بسیار مهم است. ما در گام دوم انقلاب هستیم و باید رئیس جمهوری را انتخاب کنیم که این گام دوم را سریعتر طی کند و آقای جلیلی قطعا با این مبانی و اعتقادات و نزدیکی به آرمان انقلاب حتما میتواند این کار را انجام دهد.
عباسی ادامه داد: ما ظرفیت بسیار خوبی در بخش نیروی انسانی تحصیلکرده داریم. امروز ۴۰ درصد آمار بیکاری فارغالتحصیلان دانشگاهی ماست که برای تحصیل آنها هزینه شده، اما در مرحله کار و تولید رها شدهاند. از طرف دیگر منابع خدادادی داریم که باید در این راستا ارزش افزوده ایجاد کرد و نسبتی بین این قشر عظیم فرهیخته و این منابع و اشتغال به وجود آورد تا هم تولید داشته باشیم هم ارزش افزوده برای کشور ایجاد شده و از خروج ارز جلوگیری شود. این موارد را در برنامه دکتر جلیلی میبینیم و ایشان در جهت حل مشکلات مردم و تقویت سرمایه اجتماعی نظام و اینکه مشکلات را به حداقل برسانند، برنامه مدون و منظم دارند.
خبرنگار جام جم البرز گزارش می دهد؛
حجر گشت مطرح کرد؛