مهرداد نوارچی، مدیریت شرکت سپهر ستون نمونه آندیا:

سازه های ساختمانی، نماد کشورها محسوب می شوند

افتخار این را داشتیم تا با یکی از متخصصان و مدیران توانمند غرب استان تهران، گفتگویی اختصاصی داشته باشیم. توجه شما را به مصاحبه با مهرداد نوارچی، مدیر شرکت سپهر ستون نمونه آندیا، جلب می‌کنیم:
افتخار این را داشتیم تا با یکی از متخصصان و مدیران توانمند غرب استان تهران، گفتگویی اختصاصی داشته باشیم. توجه شما را به مصاحبه با مهرداد نوارچی، مدیر شرکت سپهر ستون نمونه آندیا، جلب می‌کنیم:
کد خبر: ۵۸۵۲

بنا‌های تاریخی و باستانی، معرف فرهنگ و تمدن کشور‌ها هستند؛ دیدگاه جنابعالی در این زمینه چیست؟

در هر تمدن یکی از قسمت‌هایی که ارزشمند است، ساختمان‌ها و بنا‌های آن کشور است. در کشور ما از زمان گذشته، بنا‌های تاریخی، مانند تخت جمشید را داشتیم، که باعث بالندگی ما است. در سال‌های اخیر، یکسری از بنا‌ها نیز، نماد شهر تهران است، مانند برج آزادی و برج میلاد، که معرف شهر ما است و در همه جای دنیا، به همین منوال است. مانند برج ایفل فرانسه و یا برج خلیفه، در امارت و در هر کشور، بخشی از بالندگی هر کشور سازه‌های آن جا است؛ که معرف قدمت، فرهنگ و تاریخ آن سرزمین است. نقش آزمایشگاه ها، این جا است که پررنگ‌تر می‌شود. فردی که می‌خواهد، سازه‌ای را اجرا کند، طرح‌هایی را باید انجام دهد که درمقابل بلا‌های طبیعی، سیل و زلزله، آتش سوزی و طوفان، بتواند دوام داشته باشد.

آزمایشگاه‌های بتن در این حوزه چه نقشی دارند؟

اینجاست که آزمایشگاه ورود می‌کند، و با بررسی تمام موارد طرح مورد نظر تشخیص می‌دهد که این سازه درمقابل بلا‌های طبیعی توانمند هست یا خیر.
چالش‌های این حوزه، به مرور زمان برطرف شده است و نسبت به ۱۰ سال پیش رفع شده است. عمده چالش‌های ما این است که برای مثال اگر بخواهیم یک سوپر مارکت احداث کنیم، چندین مرحله داریم و در آزمایشگاه، مدیر مجموعه باید به منطقه و کار آشنا باشد، در حالی که این بخش کمی نادیده گرفته می‌شود و از طرف نظام مهندسی و وزارت راه و شهرسازی، نظارتی صورت نمی‌گیرد.

اگر در این حوزه، مسئول بودید چه راهکاری برای مشکلات فوق ارائه می‌دادید؟

خیلی از شرکت‌ها هستند که سال‌های زیادی فعالند و در کار، خود را ثابت کرده اند. راهکار این است که تفاوتی بین شرکت‌های قدیمی و با سابقه و جدید و تازه کار، قائل باشند. فردی که پول داشته، مجوز گرفته و کار را شروع کرده با کسی که سالیان سال، در این حوزه فعالیت می‌کند و در کار، بسیار با تجربه است، ارزش گذاری متفاوتی شوند. دوستان ما در نظام مهندسی، این موضوع را پیگیری کردند ولی هنوز عملی نشده است.

نقش رسانه را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

طبق نکته‌ای که در ابتدای عرایضم عنوان کردم، سازه‌های هر کشور، نماد و افتخار آن کشور هستند. رسانه می‌تواند با بررسی سازه‌های نمادین، مثل برج میلادی که قطعا یک شبه ساخته نشده است بلکه یک جامعه مهندسی، پشت این پروژه عظیم بوده است، کلیه تکنیک ها، هنر و ظرافت کار را برای جامعه بازگو کرده و امر تبلیغات این موضوع را به نحو احسن انجام دهد.

 

newsQrCode
ارسال نظرات