
به گزارش جام جم البرز، این مراسم که به مناسبت هفته منابع طبیعی و با شعار «همدلی و وفاق برای حفظ منابع طبیعی» برگزار شد، با حضور اساتید، پژوهشگران، مدیران ارشد سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری و سازمان حفاظت محیط زیست کشور، نمایندگان مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع، و فعالان علمی و محیطزیستی همراه بود.
نقش پژوهش و تألیف در حفاظت از منابع طبیعی
بهمرام بهرامی رشید علاوه بر پژوهشهای دانشگاهی، در حوزه تألیف نیز فعال بوده و کتابهای «گیاهپزشکی جنگل» (بررسی آفات و بیماریهای درختان و درختچههای جنگلهای هیرکانی، زاگرسی و ارسباران) و «گیاهپزشکی مرتع» (آفات و بیماریهای مرتع مشجر، مراتع غیرمشجر و مناطق بیابانی) را به رشته تحریر درآورده است.
وی همچنین در رساله دکتری خود با جداسازی و شناسایی سویههای بومی Bacillus thuringiensis از جنگلهای بلوط زاگرس، در تلاش است تا با بررسی اثر ترکیبات افزودنی، کارایی این میکروارگانیسم را در کنترل لارو جوانهخوار بلوط (Tortrix viridana) افزایش دهد؛ آفتی که تهدیدی جدی برای جنگلهای بلوط محسوب میشود.
این رویداد در تاریخ ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ در دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار شد و طی آن از پژوهشگران برتر سازمان منابع طبیعی کشور، اساتید، دانشجویان دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی، و فعالان انجمنهای علمی تقدیر به عمل آمد.
طی گفتگو با حسین مومنی، مدیرعامل شرکت معماری معرفی شد:
علی راوند، مدیر اجرایی مجموعه تبیین کرد:
علی راوند، مدیر اجرایی مجموعه گروه فنی مهندسی راوند:
دکتر سحر تهامی، مدیریت باشگاه ورزشی ست تاکید کرد: